ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Re Action: Μία Μη εμπορική ταινία για τα άτομα με οπτική αναπηρία

Την ερχόμενη Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η προβολή της πρώτης Μη εμπορικής ταινίας Re-Action, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206) στις 20:00, μία εκδήλωση του Κέντρου Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος για την παράδοση του 9ου Σκύλου Οδηγού, της ΡΕΑ.

Re Action: Μία Μη εμπορική ταινία για τα άτομα με οπτική αναπηρία

Όπως αναφέρει το ΚΕΑΤ (Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών) η ΡΕΑ, συμπρωταγωνίστρια της σκυλίτσας ROXY στην ταινία, έχοντας τελειώσει την εκπαίδευσή της στα χέρια της εκπαιδεύτριάς της, έφτασε η ώρα να παραδοθεί ως μία Σκύλος Οδηγός που θα προσφέρει τις γνώσεις της σε ένα άτομο με οπτική αναπηρία για μία καλύτερη καθημερινότητα, αυτόνομη και με ασφάλεια.

Η ταινία

Το σενάριο της φιλοζωικής ΜΗ εμπορικής ταινίας Re-Action υπογράφεται από τους Αλέξανδρο Κατσάρη και Αρτέμη Σαμοθράκη. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Αρτέμης Σαμοθράκης. Η ταινία διαπραγματεύεται την επιρροή που έχουν τα σκυλιά στον άνθρωπο και τα συναισθήματα που προκαλούνται μέσα από την πολύτιμη σχέση που αναπτύσσεται.

Συμμετέχουν: Τάνια Τρύπη,Ντίνος Καρύδης. Συμπρωταγωνιστούν:Γιάννα Ζιάννη Θοδωρής Ανθόπουλος, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Τζένη Καζάκου Δημήτρης Παπαδάκης και σε ρόλο guest εμφανίζονται: Άννα Αδριανού, Τζόυς Ευείδη, Άννα Κουρή, Δημήτρης Μηλιόγλου, Γιώργος Μαυρίδης, και πάρα πολλοί άλλοι.

Η ταινία τελεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς & Νήσων, του Κέντρου Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ΠΦΠΟ, & του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο»

Περίληψη ταινίας

Η Έλενα Βρανά, διάσημη ηθοποιός, ζει με τον καταθλιπτικό πάτερα της και το γιο της που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες και αποφασίζει να υιοθετήσει ένα αδέσποτο σκυλάκι. Άραγε, η σκυλίτσα αυτή θα ασκήσει ευεργετική δράση τόσο στην ίδια όσο και στον πατέρα της; Το ανάπηρο παιδί της θα αντιδράσει θετικά και ευεργετικά στη παρουσία του σκύλου; Πως ένας σκύλος οδηγός θα αλλάξει την ζωή ενός ατόμου με πρόβλημα όρασης;

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα έναρξης 20:00, ώρα προσέλευσης 19:30

Οι κρατήσεις θέσεων θα γίνουν τηλεφωνικά στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τηλ 210 3418579

ΑΦΙΣΣΑ Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης