ΕΙΔΗΣΕΙΣ

38η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College

To Mediterranean College εμπνέεται από την Ελλάδα!

38η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College

Το 2018 έχει χαρακτηριστεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και η Ελλάδα θα γιορτάσει τόσο σε εθνικό όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο την πολυμορφία της πολιτιστικής της κληρονομιάς.

Στη φετινή διοργάνωση της Τελετής Αποφοίτησης της Τάξης του 2017 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το Mediterranean College, το 1ο Ιδιωτικό Αγγλόφωνο Κολλέγιο στην Ελλάδα, εμπνέεται από την Ελλάδα και με τίτλο «Η Ελλάδα στο επίκεντρο της Ακαδημαϊκής και Πολιτιστικής προσφοράς» έχει σαν στόχο να τιμήσει δράσεις, φορείς και εκπροσώπους που έχουν συμβάλει ενεργά στην ανάδειξη και προβολή της Ελλάδας παγκοσμίως, μέσα από την ακαδημαϊκή και πολιτιστική προσφορά τους.

Η 38η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 στις 18.00, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος και στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 στις 18.00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Χαιρετισμό στους νέους απόφοιτους θα απευθύνει o Pro Vice-Chancellor (Research) του University of Derby, Professor Nikolaos Antonopoulos. Κεντρικός Ομιλητής της τελετής στην Αθήνα θα είναι ο σκηνοθέτης κ. Γιάννης Σμαραγδής και της τελετής στη Θεσσαλονίκη η Δρ Κυριακή Ουδατζή, Διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου & Αντιπρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Τιμητική βράβευση για το σύνολο των σημαινουσών δραστηριοτήτων των φορέων και ιδρυμάτων που εκπροσωπούν θα παραλάβουν: Για την εκδήλωση της Αθήνας ο κ. Άγις Πιστιόλας, Πρόεδρος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ & Διευθυντής Εξαγωγών και Marketing AGRINO και ο κ. Γιώργος Χουλιάρας, μέλος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, Ποιητής & Πρόεδρος Εταιρείας Συγγραφέων. Για την Τελετή της Θεσσαλονίκης ο κ. Άρης Στυλιανού, Πρόεδρος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Η 38η Τελετή Αποφοίτησης θα διεξαχθεί σύμφωνα με το τελετουργικό απονομής Πτυχίων στα πρότυπα των συνεργαζόμενων Βρετανικών Πανεπιστημίων. Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν πτυχία στους απόφοιτους της Τάξης του 2017 σε Bachelor’s και Master’s των Σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής, Επιστημών της Αγωγής, Ψυχολογίας, Μηχανικών, Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College, από το συνεργαζόμενο Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby, καθώς και διπλώματα προγραμμάτων επαγγελματικής εξειδίκευσης (Executive Diplomas & HNDs) στους αποφοίτους του Mediterranean Professional Studies.

Mediterranean College
Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708
www.medcollege.edu.gr, info@medcollege.edu.gr