ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαγωνισμός για το Healthy Life Festival – Κερδίστε (50) διπλές προσκλήσεις

Διαγωνισμός για το Healthy Life Festival – Κερδίστε (50) διπλές προσκλήσεις

Tο Onmed.gr εξασφάλισε για εσάς προσκλήσεις για το Healthy Life Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ για την Υγεία και το ΕΥ ΖΗΝ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 20-22 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στο Μαρούσι.

Πολύπτυχο, πολύπλευρο με ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα!

Το Healthy Life Festival θα γίνει το σημείο συνάντησης και ο χώρος έκφρασης όλων όσων ενδιαφέρονται και δραστηριοποιούνται στους τομείς της Ολιστικής-Θεραπευτικής Ιατρικής, της Προσωπικής Ανάπτυξης, της Φυσικής Ομορφιάς, της Υγιεινής Διατροφής, των Βιολογικών προϊόντων, των Αρωματικών φυτών και των Αιθέριων ελαίων, της Άσκησης, του Εναλλακτικού και Ιαματικού Τουρισμού, των δραστηριοτήτων Ελεύθερου Χρόνου και της Τέχνης.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει επίσης φυσικά προϊόντα ομορφιάς και καλλυντικά, μεθόδους φυσικής αναζωογόνησης, διάφορα είδη γυμναστικής, yoga, pilates, extreme sports και πολεμικές τέχνες.

Το Healthy Life Festival διοργανώνεται από την ECOPOLIS σε συνεργασία με τη ΔΕΘ HELEXPO και απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες του χώρου, όσο και στο ευρύτερο κοινό.

Συγκεκριμένα, το Onmed.gr προσφέρει σε (50) πενήντα τυχερούς επισκέπτες από μια διπλή πρόσκληση, για το μεγάλο αυτό γεγονός, το οποίο θα λάβει χώρα το τριήμερο 20-22 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO. Αν θέλετε, λοιπόν, να βρεθείτε κι εσείς ανάμεσα στους τυχερούς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα -από τις 13/4 έως τις 18/4- για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.

Λίγα λόγια για το Healthy Life Festival …

Στα πλαίσια του μεγαλύτερου αυτού φεστιβάλ του ΕΥ ΖΗΝ που διοργανώθηκε μέχρι σήμερα στην χώρα μας, θα πραγματοποιηθούν Forum, διαλέξεις, βιωματικά σεμινάρια και ασκήσεις, επιδείξεις Ρυθμικής Γυμναστικής και Kung Fu, παρουσιάσεις Υγιεινής Μαγειρικής, εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια και δεκάδες άλλες δράσεις που θα μετατρέψουν το τριήμερο αυτό σε μια συναρπαστική γιορτή για όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν ολιστικά τον τρόπο ζωής τους ή ακολουθούν ήδη μια τέτοια φιλοσοφία ζωής.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνονται επίσης μουσικές εκδηλώσεις με καταξιωμένους καλλιτέχνες της Ελληνικής Μουσικής σκηνής όπως οι: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, την Παρασκευή 20 Απριλίου και Ευανθία Ρεμπούτσικα - Έλλη Πασπαλά το Σάββατο 21 Απριλίου, καθώς και την θεατρική παράσταση για παιδιά ¨Οι εφευρέσεις που άλλαξαν τον κόσμο¨ την Κυριακή 22 Απριλίου.

Σημαντικοί άνθρωποι από τον χώρο της επιστήμης, της τέχνης, της ομορφιάς και της άσκησης αποτελούν τους παρουσιαστές και "πρεσβευτές" του Healthy Life Festival, οι εξής: Ναταλία Δραγούμη, Μέμος Μπεγνής, Έρρικα Πρεζεράκου, Κωνσταντίνος Ξένος Κλινικός διαιτολόγος/διατροφολόγος και η Ελένη Μαλούπα γεωπόνος - ερευνήτρια που θα εκπροσωπήσουν και παρουσιάσουν το HEALTHY LIFE FESTIVAL στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Best of DPG network

PlusQueen