ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Πρόσκληση σε αιμοδοσία για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ως εκπρόσωπος των επιχειρήσεων και επαγγελματιών της Αρκαδίας, και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης, καλούν τα μέλη τους να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις.

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Πρόσκληση σε αιμοδοσία για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες

Την Παρασκευή 27 Απριλίου και το Σάββατο 28 Απριλίου 2018, από τις 11:00 έως 17:00, ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Τρίπολη, από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία.

Στη σχετική πρόσκληση αναφέρεται:

«Αγαπητά μέλη,

με τη δική μας καθοριστική συμμετοχή, εθελοντισμού και αλληλεγγύης, θα βοηθήσουμε να προσφέρουμε ζωή σε παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις.

Μόνο 10 λεπτά από τον χρόνο μας αρκούν για μια ανιδιοτελή πράξη καθαρά ζωτικής σημασίας.

Ο παιδικός καρκίνος είναι μια πληγή που πονά όλη την κοινωνία. Θα την αντιμετωπίσουμε μόνο αν στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί τα παιδιά, για να έχουν κι αυτά δικαίωμα στη ζωή.

Δώσε αίμα για τα παιδιά, κάνε ένα δώρο ζωής.

Κάνε ένα δώρο ζωής σε σένα και στους δικούς σου ανθρώπους

Η προσφορά αίματος μόνο σε έκτακτη στιγμή για να σώσουμε έναν δικό μας άνθρωπο ή εμάς τους ίδιους σε μια ώρα ανάγκης, δεν λύνει το πρόβλημα. Θα μένει πάντα το άγχος και ο προβληματισμός στη δύσκολη στιγμή "πως θα βρεθεί αίμα τώρα;".

Μόνο η εθελοντική και συστηματική προσφορά αίματος και η ΚΑΡΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ, που θα βγει ηλεκτρονικά, θα σας ενημερώσει σχετικά ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας, θα δώσει ασφάλεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και θα μας απαλλάξει από την αγωνία.

Ας μην επαναπαυόμαστε στην ιδέα ότι δεν πρόκειται να συμβεί σε μας. Αρκεί να θυμόμαστε ότι υποψήφιος αιμοδότης είναι κάθε υγιής άνθρωπος, υποψήφιοι δέκτες, είμαστε όλοι».