ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απεβίωσε ο επιχειρηματίας Α. Σταματιάδης που είχε πυροβοληθεί από ληστές στην Κηφισιά

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα Παρασκευή 20 Απριλίου στις 11.52, μετά από 19 ημέρες μάχης, ο 52χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης τον οποίο είχαν πυροβολήσει ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, τα ξημερώματα της Μ. Δευτέρας. 

Απεβίωσε ο επιχειρηματίας Α. Σταματιάδης που είχε πυροβοληθεί από ληστές στην Κηφισιά

Σύμφωνα με πηγές από το νοσ. Γεννηματάς, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε σοβαρή επιπλοκή, ανατρέποντας την σταθερή πορεία που ακολουθούσε μέχρι την περασμένη Πέμπτη. Την ημέρα εκείνη, εμφάνισε οίδημα στον εγκέφαλο, το οποίο δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί φαρμακευτικά καθώς υποστηριζόταν μηχανικά, και η νεφρική του λειτουργία.

Ο άτυχος επιχειρηματίας νοσηλευόταν διασωληνωμένος από τις 2 Απριλίου (Μεγάλη Δευτέρα) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Υπενθυμίζεται πως ο επιχειρηματίας είχε υποβληθεί σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα πολύ σοβαρά τραύματα που έφερε ενώ οι γιατροί είχαν εκφράσει από την αρχή την ανησυχία τους και για την επιπλοκή που παρουσίασε.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Το ανακοινωθέν που εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου έχει ως εξής:

«Μετά από δεκαεννέα (19) μέρες άνισης μάχης στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΓΝΑ "Γ. Γεννηματάς" υπέκυψε σήμερα στα τραύματά του ο επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε στο σπίτι του, σε ένοπλη ληστεία στην Κηφισιά. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης

Ήταν 05:30 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, όταν ο Αλέξανδρος Σταματιάδης και η σύζυγός του ξύπνησαν στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, στην Κηφισιά, βλέποντας μπροστά τους δύο άγνωστους εισβολείς. Ο 52χρονος επιχειρηματίας αντέδρασε και ήρθε σε συμπλοκή με έναν από τους δύο δράστες.

Σύμφωνα με τα όσα είχε πει η σύζυγός του στους αστυνομικούς, ο ένας από τους ληστές τον χτύπησε με ένα σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι, αλλά εκείνος συνέχισε να παλεύει με το ληστή. Τότε είδε ξαφνικά τον δεύτερο κουκουλοφόρο, που κρατούσε το πιστόλι, να σημαδεύει και να πυροβολεί τον σύζυγό της στην πλάτη.

Με πληροφορίες από το newsbomb

Διαβάστε ακόμη:

Νοσ. Γεννηματάς: Επιπλοκή στην υγεία του 52χρονου Αλεξ. Σταματιάδη



Νεότερα για την υγεία του Αλέξανδρου Σταματιάδη - Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν