ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Κορυδαλλού την Πέμπτη 28 Ιουνίου

Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Κορυδαλλού την Πέμπτη 28 Ιουνίου

H Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί 9 το πρωί έως 2 το μεσημέρι, στο ισόγειο του Δημαρχείου (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), Γρ. Λαμπράκη 240 & Νικηφορίδη.

AIMODOSIA June 2018 Poster 33x48cm LR

Το να δώσουμε αίμα είναι πολύ απλό και ανώδυνο. Η αξία όμως της προσφοράς είναι ανεκτίμητη. Ένας τραυματίας από τροχαίο ατύχημα, ένα παιδί με μεσογειακή αναιμία, ένας ασθενής με λευχαιμία, μια χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς έχουν μια κοινή ανάγκη: την ανάγκη για αίμα. Η τακτική συμμετοχή σε μια εθελοντική αιμοδοσία είναι η μοναδική λύση, είναι δώρο ζωής, που μπορεί ο καθένας να προσφέρει στον συνάνθρωπο του.

Στηρίζοντας την Τράπεζας Αίματος του Δήμου Κορυδαλλού, δίνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο μας και ελάχιστο από το αίμα μας, γινόμαστε κάτι σημαντικότερο από εθελοντές αιμοδότες: γινόμαστε πρότυπα κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Το αίμα που προσφέρουμε εξετάζεται, διαχωρίζεται σε ερυθρά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια και πλάσμα που θα μεταγγιστούν σε τρεις διαφορετικούς ασθενείς, ανάλογα με το συστατικό που χρειάζονται για τη θεραπεία τους.

BEST OF NETWORK