ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα σημαντικό συνέδριο για τον καρκίνο του πνεύμονα και την πνευμονοπάθεια

Ένα ενδιαφέρον Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο «Ημέρες Πνευμονολογίας: Πνευμονοπάθειες και Καρκίνος, Q & A» πραγματοποιείται στις 29 και 30 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη, από την Επιστημονική Εταιρία Εκπαίδευσης & Ενημέρωσης για τον Καρκίνο Δυτικής Μακεδονίας.

Ένα σημαντικό συνέδριο για τον καρκίνο του πνεύμονα και την πνευμονοπάθεια

Η θεματολογία του εν λόγω Συνεδρίου αφορά στην πνευμονοπάθεια και τον καρκίνο του πνεύμονα, ως νόσο με υψηλή θνησιμότητα στην σύγχρονη κοινωνία.

Όπως τονίζει η Πρόεδρος του συνεδρίου Δρ. Τσιούδα Θεοδώρα Πνευμονολόγος, Επιμελήτρια Α΄, Προϊσταμένη Πνευμονολογικό Τμήμα, Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ», «αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε το Επιστημονικό Συνέδριο με την πεποίθηση πως είναι αναγκαίος ο ανοιχτός και εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ συναδέλφων ιατρών, αναφορικά με το διαρκώς εξελισσόμενο επιστημονικό πεδίο του καρκίνου. Θα γίνει εκτεταμένη και συνολική αναφορά στα νέα επιστημονικά δεδομένα, τους συσχετισμούς, την κλινική έρευνα αλλά και την καθημερινή πρακτική. Στόχος μας είναι η ενημέρωση για τις εξελίξεις και τα νεότερα δεδομένα αλλά και η ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων και για το σκοπό αυτό έχουμε προσκαλέσει καταξιωμένους ομιλητές με μεγάλη κλινική και ερευνητική εμπειρία».

Διαβάστε ακόμη:

Καρκίνος πνεύμονα: 7 σημάδια που πιθανώς αγνοείτε (εικόνες)