ΕΙΔΗΣΕΙΣ

O Όμιλος ΥΓΕΙΑ στηρίζει έμπρακτα την Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα

O Όμιλος ΥΓΕΙΑ στηρίζει έμπρακτα την Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, με γνώμονα την έμπρακτη ενίσχυση των αρχών και αξιών του Ολυμπισμού και του αθλητισμού, στηρίζει ενεργά τους αθλητές της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, προσφέροντας δωρεάν κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των αθλητών της, με στόχο να ενισχύσει την προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία συνεργασίας με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, κ. Ανδρέας Καρταπάνης, τόνισε: «Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, στη μακρόχρονη πορεία του, υπηρετεί το υπέρτατο αγαθό της υγείας, πάντα με σεβασμό, ευαισθησία και αγάπη για τον συνάνθρωπο. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μια ξεχωριστή στιγμή, που ο καθένας από εμάς ‘αγκαλιάζει’ τις προσπάθειες των αθλητών να αναδείξουν τη χώρα μας, τον αθλητισμό και τα ολυμπιακά ιδεώδη. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συνδράμουμε στο ‘όνειρο’ αυτών των αθλητών, που αποτελεί ταυτόχρονα και την ύψιστη αγωνιστική τιμή για τη χώρα μας, ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε. Ευχόμαστε να καταφέρουν να φτάσουν σε κορυφαίες επιδόσεις και να τους υποδεχτούμε νικητές».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρος Καπράλος, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ στην Ελληνική Ολυμπιακή οικογένεια, καθώς αναλαμβάνει Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες στους αθλητές του Προγράμματος ‘Υιοθετήστε Έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο’. Η συγκεκριμένη συνεργασία είναι ιδιαίτερη σημαντική, καθώς όλοι αθλητές και οι αθλήτριες που προετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς και προπονούνται πολλές ώρες την ημέρα, για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, γνωρίζουν ότι έχουν στο πλευρό τους έναν ισχυρό σύμμαχο που θα τους βοηθήσει σε κάθε ανάγκη, αλλά και αν χρειαστεί, σε οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ομίλου ΥΓΕΙΑ για την απόφασή τους να στηρίξουν την Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα, αλλά και το ιατρικό, παραϊατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, που είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό για την εξυπηρέτηση των αθλητών μας σε ό, τι ζητήσουν».

logo olympic hygeia omilos small

BEST OF NETWORK

PlusQueen