ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το «Άλμα Ζωής» διοργανώνει το 10ο Greece Race for the Cure

Για 10η χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει το Greece Race for the Cure®, αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και συμβολικό περίπατο 2 χιλιομέτρων ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Το «Άλμα Ζωής» διοργανώνει το 10ο Greece Race for the Cure

Το Greece Race for the Cure® πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και με την έγκριση της αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen®.

Φέτος, η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου.

Το επετειακό 10ο Greece Race for the Cure® θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου με αφετηρία το Ζάππειο. Δρομείς και περιπατητές σε δύο όμορφες διαδρομές στο κέντρο της Αθήνας και με διαφορετική ώρα εκκίνησης θα «χαράξουν δρόμο» ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Παράλληλα, στο Ζάππειο θα στηθεί μια μεγάλη γιορτή για τη ζωή, τη δύναμη και την ελπίδα.

race for the cure

Γιατί πραγματοποιείται το Greece Race for the Cure®

Το Greece Race for the Cure® είναι η αφορμή για να γιορτάσει τη ζωή της κάθε γυναίκα που έχει βιώσει καρκίνο του μαστού, αλλά και για να ενημερωθεί κάθε άνθρωπος για τον καρκίνο του μαστού, που διαγιγνώσκεται σε 1 στις 8 γυναίκες παγκοσμίως.

Εκτός από τη συμβολική σημασία της διοργάνωσης, το Greece Race for the Cure® έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα, εφόσον τα καθαρά του έσοδα χρηματοδοτούν κάθε χρόνο προγράμματα του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».