ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παγκόσμια Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας: Πακέτο εξετάσεων για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

«Η υγεία στη σχέση σας είναι και δικό μας θέμα!»

Παγκόσμια Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας: Πακέτο εξετάσεων για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

Αυτό είναι το μήνυμα της νέας καμπάνιας του ομίλου Affidea για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, η οποία σχεδιάστηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας (4 Σεπτεμβρίου). Η ενέργεια του ομίλου στόχο έχει να συμβάλει, μέσα από τη γνώση και την εξέταση, μικροί και μεγάλοι να αισθάνονται πιο σίγουροι, να νιώθουν πιο δυνατοί και να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη σεξουαλική τους ζωή.

Το πακέτο προληπτικού ελέγχου περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικές για τη σεξουαλική υγεία εξετάσεις και συγκεκριμένα Anti HAV (Ηπατίτιδα Α), Anti HCV (Ηπατίτιδα C), Αυστραλιανό Αντιγόνο (Ηπατίτιδα Β) και HIV στην ειδική, μειωμένη τιμή των 25 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει από τις 31 Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, για όσους επικοινωνήσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους. Για ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν απευθείας στα διαγνωστικά εργαστήρια της Affidea πανελλαδικά.

Ο όμιλος Affidea, πάντα πιστός στο όραμα και στις αξίες του, παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιοτικής στάθμης για όλους, εντάσσοντας τις εξετάσεις σε προνομιακή τιμή, στο πλαίσιο της Εταιρικής του Κοινωνικής Ευθύνης.

campain A3 SexDay 310718 page 001