ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εγκαινιάστηκε το φαρμακείο του νοσοκομείου Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου φαρμακείου του νοσοκομείου Παίδων Π & Α Κυριακού, παρουσία εκπροσώπων των Μέσων, της Lidl Hellas,  του νοσοκομείου και της Ανοιχτής Αγκαλιάς.

Εγκαινιάστηκε το φαρμακείο του νοσοκομείου Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού

Το 2016, μέσω της συνεργασίας της Lidl με τους Φίλους Κοινωνικής Ιατρικής και Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» πραγματοποιήθηκε σε πρώτη φάση η ανάπλαση των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου, έτσι ώστε η παραμονή και η εξέταση των μικρών ασθενών να πραγματοποιείται σε ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον.

Χθες ολοκληρώθηκε η κατασκευή του χώρου του Φαρμακευτικού Τμήματος του Νοσοκομείου, με τη δημιουργία του πρώτου φαρμακείου έκτασης 260 τ.μ., στο χώρο του παλαιού μαγειρείου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της παρέμβασης, από την έναρξη υλοποίησης του έργου, ανήλθε στα 270.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, ανέφερε μεταξύ άλλων η Δ/ντρια Επικοινωνίας και ΕΚΕ της Lidl Hellas, Βασιλική Αδαμίδου: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για τη σημαντική του συνεισφορά στο συνολικό έργο. Με τη δωρεά του Ιδρύματος ολοκληρώθηκαν οι μελέτες για τις κατασκευές τόσο στα εξωτερικά ιατρεία όσο και στο χώρο του Φαρμακευτικού Τμήματος».

Η συνεργασία της Lidl με την «Ανοιχτή Αγκαλιά» μετρά ήδη πάνω από 7 χρόνια όπου υλοποιούνται εκστρατείες προληπτικής ιατρικής σε απομακρυσμένες περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, εκεί όπου δεν υπάρχουν υποδομές υγείας, μια ενέργεια αξίας άνω των 600.000 ευρώ.

«Είμαστε εκεί, δίπλα στην ανάγκη, τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και στην περιφέρεια, σε κάθε άκρη της Ελλάδας. Εδώ και 20 χρόνια στη Lidl Hellas κάνουμε με συνέπεια πράξη την εταιρική μας υπόσχεση για ένα καλύτερο αύριο, ανανεώνοντας τη δέσμευσή μας για ακόμα περισσότερα και τα επόμενα χρόνια», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Lidl.