ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πλήρης προληπτικός έλεγχος οστεοπόρωσης από την Affidea

H Affidea, έχοντας ως πάγια επιδίωξη την εμπέδωση της αξίας της πρόληψης στην υγεία, προσφέρει πλήρη προληπτικό έλεγχο οστεοπόρωσης σε ειδική μειωμένη τιμή από τις 8 Οκτωβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2018.

Πλήρης προληπτικός έλεγχος οστεοπόρωσης από την Affidea

Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο εξετάσεων περιλαμβάνει:

  • Ca AIMATOΣ
  • P AIMATOΣ
  • Ca u 24h
  • P U 24h
  • VitD3(OH) 25
  • MΕΤΡΗΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ και ΔΩΡΕΑΝ 1 ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΕΙΟ
affidea

Η Παγκόσμια Ημέρα για την Οστεοπόρωση καθιερώθηκε κάθε χρόνο στις 20 Οκτωβρίου για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον πληθυσμό σχετικά με τους κινδύνους που αντιμετωπίζει από την οστεοπόρωση.

Η οστεοπόρωση είναι μία νόσος που χαρακτηρίζεται από σταδιακή απώλεια οστικής μάζας, με αποτέλεσμα τα οστά να γίνονται εύθραυστα και λεπτά και ως εκ τούτου να παρατηρούνται συχνά κατάγματα. Δεν υπάρχουν εμφανή φυσικά σημεία της οστεοπόρωσης, με συνέπεια να παραμένει «σιωπηλή» και απαρατήρητη για αρκετά χρόνια, εάν δεν ελεγχθεί ειδικά.

Στις γυναίκες η απώλεια της οστικής μάζας επιταχύνεται τα 10 πρώτα χρόνια μετά την εμμηνόπαυση. Μία στις πέντε γυναίκες άνω των 50 ετών πάσχουν από οστεοπόρωση και μία στις τρείς από τις πάσχουσες θα υποστεί κάταγμα. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι το 75% των γυναικών που έχουν οστεοπόρωση δεν το γνωρίζουν.

Επικοινωνήστε με το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea που σας εξυπηρετεί για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματίστε το ραντεβού σας.

Η Affidea, πάντα πιστή στο όραμα και στις αξίες της, παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιοτικής στάθμης για όλους, εντάσσοντας τις εξετάσεις σε προνομιακή τιμή στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης.

campain A3 osteoporosi 250918 page 001

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ