ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ προτείνει συνταγές για διαβητικούς (pics)

Συνταγές για απολαυστικά αλμυρά και γλυκά πιάτα, κατάλληλα για διαβητικούς, από τους τομείς Μαγειρικής και Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ.

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ προτείνει συνταγές για διαβητικούς (pics)

Mε αφορμή την παγκόσμια ημέρα του διαβήτη, ο τομέας διαιτολογίας και μαγειρικής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ συνεργάστηκαν άψογα και παρουσίασαν κορυφαίες γαστρονομικές προτάσεις σε αλμυρά και γλυκά, τα οποία μπορούν να απολαύσουν τα άτομα με σάκχαρο:

Πράσινη σαλάτα με dressing εσπεριδοειδών και κατσικίσιο τυρί, φιλέτο σολομού με πορτοκάλι και αρωματισμένο ρύζι μπασμάτι, μηλόπιτα με πτι μπερ ολικής και φρέσκα μήλα, κανέλα και στέβια. Γευστικές συνταγές ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς από τα έμπειρα χέρια των ειδικών στον τομέα της μαγειρικής και της διαιτολογίας!

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι σπουδαστές έζησαν μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία, η οποία διευρύνει τους ορίζοντες τους και τους προσφέρει χρήσιμα εφόδια για την επαγγελματική τους πορεία.

Ο κ. Γιάννης Κουτσακης, υπεύθυνος του τομέα μαγειρικής και η διαιτολόγος κα Δήμητρα Σιτζάνη, υπεύθυνη του τομέα διαιτολογίας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, επιμελήθηκαν και δημιούργησαν το υπέροχο μενού!

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΣΒΙΕ εκπαιδεύονται και δημιουργούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, προσομοιώνοντας την εργασιακή πραγματικότητα ενός ξενοδοχείου ή εστιατορίου.