ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα συνεργασία της Bayer Ελλάς και της MENARINI diagnostics Greece

Συμφωνία για την προώθηση των προϊόντων αυτοελέγχου του σακχαρώδη διαβήτη.

Νέα συνεργασία της Bayer Ελλάς και της MENARINI diagnostics Greece

Οι εταιρίες MENARINI diagnostics Greece και o Τομέας Consumer Health της BAYER Ελλάς, ανακοίνωσαν την μεταξύ τους συμφωνία για την προώθηση των προϊόντων αυτοελέγχου του σακχαρώδη διαβήτη της MENARINI diagnostics στα φαρμακεία από 01/01/2019. Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα πωλήσεων του Τομέα Consumer Health της Bayer Hellas, αναλαμβάνει μαζί με το τμήμα πωλήσεων της MENARINI diagnostics να προωθεί την οικογένεια των προϊόντων Διαβήτη, που περιλαμβάνουν τα προϊόντα:

Ταινίες σακχάρου

GlucoMen® Areo και GlucoMen® Lx+

Σκαριφηστήρες

Glucoject® Lancets

Βελόνες ινσουλίνης

Glucoject® Pen Needles

Test διάγνωσης διαβητικής νευροπάθειας

Neuropad®

Αφρός περιποίησης διαβητικού ποδιού

Neuropad® protection foam

Γλυκόζη ταχείας δράσης

Transcend™ Gel

Η συνεργασία των δύο εταιρειών εξασφαλίζει μεγαλύτερη και αποτελεσματικότερη διείσδυση στην αγορά του φαρμακείου, διευρύνοντας ιδιαίτερα το δίκτυο διανομής τους με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την πρόσβαση των ατόμων με διαβήτη στα απαραίτητα υλικά για την καλύτερη ρύθμισή τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MENARINI diagnostics κ. Παναγιώτης Στραβόλαιμος επισημαίνει ότι: «Πρόκειται για έναν πολύ επιτυχή συνδυασμό προώθησης της σειράς των ποιοτικών προϊόντων Διαβήτη της MENARINI diagnostics μέσω του δυναμικού δικτύου του Τομέα Consumer Health της BAYER Ελλάς, μιας διεθνώς καταξιωμένης εταιρίας παραγωγής και διάθεσης φαρμακευτικών προϊόντων μέσω φαρμακείου».

Ο Επικεφαλής του Τομέα Consumer Health της BAYER Ελλάς κ. Μανώλης Τζουγκαράκης επισημαίνει ότι «Η συνεργασία αυτή είναι στο πλαίσιο του κοινού στόχου των δύο εταιρειών για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών τους, με καταξιωμένα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου».