ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατέρρευσε ψευδοροφή στο νοσοκομείο Κιλκίς

Έπεσε δίπλα στο κρεβάτι νοσηλευόμενου ασθενή.

Κατέρρευσε ψευδοροφή στο νοσοκομείο Κιλκίς

Όπως καταγγέλλει το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο, το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, σε τμήμα της Α' πτέρυγας, που έχει κατασκευαστεί το 1937...

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, δεν τραυματίστηκε ούτε ο ασθενής που ήταν δίπλα, ούτε κανένας συνοδός, ωστόσο οι φθορές στο κτίριο του νοσοκομείου είναι εμφανείς και η πτώση σοβάδων καθημερινό φαινόμενο σε πολλούς θαλάμους.

ΠΤΩΣΗ ΠΛΑΚΑΣ ΨΕΥΔΟΡΟΦΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ 1

Το σωματείο υποστηρίζει, επιπλέον, πως εδώ και δύο χρόνια «υπάρχει μελέτη στατικής επάρκειας του κτιρίου όπου στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες, η οποία συμπεραίνει ότι το κτίριο είναι επικίνδυνο και προτείνει άμεσα μέτρα αποκατάστασης, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση».

Η ίδια καταγγελία αναφέρει πως «εδώ και χρόνια έχει λήξει και δεν έχει ανανεωθεί το πιστοποιητικό πυροπροστασίας για όλα τα κτίρια του Νοσοκομείου Κιλκίς, οι ανελκυστήρες ατόμων δεν διαθέτουν πιστοποίηση, μεγάλα τμήματα της ηλεκτρικής εγκατάστασης,δεν καλύπτονται από αντι-ηλεκτροπληξιακούς διακόπτες, ενώ δεν υπάρχει ιατρός εργασίας».

ΠΤΩΣΗ ΠΛΑΚΑΣ ΨΕΥΔΟΡΟΦΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ 2