ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BAUSCH Health Ελλάδας: Κορυφαία διάκριση στον θεσμό Best Workplaces Hellas 2019

Ως μια από τις κορυφαίες εργοδότριες εταιρείες, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, αναδείχθηκε η φαρμακευτική BAUSCH Health Ελλάδας, καταλαμβάνοντας την 4η θέση, στην κατηγορία 50-250 εργαζομένων, στην έρευνα Best Work Places 2019.

BAUSCH Health Ελλάδας: Κορυφαία διάκριση στον θεσμό Best Workplaces Hellas 2019

Η βράβευση έγινε πρόσφατα, σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο InterContinental Athenaeum Athens, παρουσία θεσμικών εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κλάδου, καθώς και των εργαζομένων των εταιρειών που βραβεύθηκαν.

Η έρευνα διοργανώνεται από το Great Place to Work® Hellas και η αξιολόγηση των εταιρειών γίνεται σε συνεργασία με το τμήμα εφαρμοσμένης έρευνας του ALBA Graduate Business School. Στη φετινή έρευνα συμμετείχαν συνολικά 53 εταιρείες διαφόρων μεγεθών, οι οποίες απασχολούν πάνω από 23.500 άτομα.

Η κατάταξη των εταιρειών προέκυψε, μέσω 2 αξόνων αξιολόγησης, που περιλαμβάνουν εμπιστευτικές απαντήσεις των εργαζομένων και καταγραφή των πολιτικών διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού, που αναλύονται σε εξειδικευμένα ερωτηματολόγια. Οι απαντήσεις των εργαζομένων έχουν την πιο μεγάλη βαρύτητα. Η διαδικασία αξιολογεί παραμέτρους του εργασιακού περιβάλλοντος, όπως η αξιοπιστία της διοίκησης, ο σεβασμός προς τους εργαζόμενους, το αίσθημα δικαιοσύνης, η υπερηφάνεια που νιώθουν οι εργαζόμενοι αλλά και η συντροφικότητα που αναπτύσσεται μεταξύ τους.

Με τη διάκριση αυτή η BAUSCH Health Ελλάδας απολαμβάνει, παράλληλα με την πρόσφατη μετονομασία του παγκόσμιου φαρμακευτικού Ομίλου, σε “BAUSCH Health Companies”, ακόμα μια στιγμή ολοκλήρωσης. H ομαδικότητα, το πάθος, η υπευθυνότητα, η αποτελεσματικότητα, η ευελιξία, η ηθική και το σθένος των ανθρώπων της αποτελούν τις αξίες που την κάνουν να διαπρέπει και να αναζητά νέες συνεχώς ευκαιρίες ανάπτυξης.

Ο κ. Ιάκωβος Μιχαλίτσης, Γενικός Δ/ντής BAUSCH Health Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, δήλωσε σχετικά: «Οι άνθρωποί μας διαμορφώνουν το μέλλον! Με μεγάλο ενθουσιασμό υποδεχόμαστε την πρώτη μας διάκρισή μας σε έναν θεσμό, που είναι για εμάς Στάση Ζωής και διαρκής αυτοδέσμευση στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Οι εργαζόμενοι είναι στο επίκεντρο και επενδύουμε συνειδητά σε αυτούς. Με στόχο την καθιέρωση ενός υγιούς επαγγελματικού περιβάλλοντος, σχεδιάζουμε διαρκώς νέες δράσεις, εμπλουτίζουμε τις υπάρχουσες, παρέχουμε κίνητρα εξέλιξης, αφορμές για έμπνευση και πρωτοβουλίες, προϋποθέσεις για έκφραση κάθε είδους δημιουργικότητας. Αναζητούμε το χτίσιμο μιας πιο ζωντανής καθημερινότητας, με σχέσεις εμπιστοσύνης. Οδηγός των πρωτοβουλιών μας, η ενίσχυση της συναδελφικότητας, η ενθάρρυνση της ειλικρινούς και ανοικτής επικοινωνίας, η επιμόρφωση, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η διεύρυνση των παροχών αλλά και η ενθάρρυνση της προσφοράς προς την κοινωνία».

Η BAUSCH Health Ελλάδας είναι μια φαρμακευτική εταιρεία, που απασχολεί 72 εργαζόμενους. Αναπτύσσει και προωθεί συνταγογραφούμενα και μη συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά προϊόντα, προϊόντα φαρμακείου, ιατρικά σκευάσματα και εξαρτήματα, για ποικίλες θεραπευτικές κατηγορίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η BAUSCH Health Ελλάδας είναι η πρώτη φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα που έλαβε πιστοποίηση για την καταπολέμηση της δωροδοκίας, από τον φορέα TÜV HELLAS, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 37001:2016. Κάθε ημέρα περισσότεροι από 150 εκατομμύρια άνθρωποι, σε 90 χώρες, ωφελούνται από τα προϊόντα της BAUSCH Health.