ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Και στη νοηματική το κεντρικό προεκλογικό σποτ της ΝΔ

Και στη νοηματική γλώσσα παρουσιάζει το κεντρικό προεκλογικό της σποτ η Νέα Δημοκρατία.

Και στη νοηματική το κεντρικό προεκλογικό σποτ της ΝΔ

Σύμφωνα με ενημέρωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτελεί «κοινή πρακτική σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά είναι πρωτοποριακή για την Ελλάδα, καθώς τα κόμματα δεν συνηθίζουν να "μεταφράζουν" τα κεντρικά τους προεκλογικά σποτ στη νοηματική γλώσσα».

Με την επιλογή αυτή η ΝΔ, «στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η πρόσβαση στην ενημέρωση και τις πολιτικές θέσεις των κομμάτων είναι δικαίωμα όλων των πολιτών και είναι υποχρέωση των πολιτικών φορέων να αξιοποιήσουν κάθε τεχνολογικό μέσο προκειμένου όλοι οι συμπολίτες μας να συμμετέχουν ισότιμα στα κοινά».

Από την Τετάρτη 22 Μαΐου οι χρήστες που θα επισκεφθούν την κεντρική σελίδα της ΝΔ στο youtube, θα δουν το συγκεκριμένο σποτ, καθώς η το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να αφιερώσει τη διαδικτυακή προεκλογική της καμπάνια στα άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακοής.

Έτσι η ΝΔ «αναδεικνύει ότι είναι στον πυρήνα του προγράμματος της, οι ίσες ευκαιρίες για όλους. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης «χρειάζεται να πολεμήσουμε στη ρίζα του οποιαδήποτε διάκριση, οποιοδήποτε στερεότυπο μπορεί να υπάρχει ακόμη και σήμερα απέναντι στους συμπολίτες μας με οποιαδήποτε αναπηρία».

(ΑΠΕ ΜΠΕ)