ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Δωρεάν μαθήματα χειρουργικής σε 50 Έλληνες

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολλέγιο Χειρουργών (American College of Surgeons) και 20 διεθνούς κύρους επιστήμονες, έδωσαν την ευκαιρία σε 50 Έλληνες φοιτητές της Ιατρικής, να συμμετέχουν δωρεάν σε ένα πρόγραμμα διαδραστικών μαθημάτων σε διάφορα κεφάλαια της χειρουργικής.

Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Δωρεάν μαθήματα χειρουργικής σε 50 Έλληνες

Το περιεχόμενο των μαθημάτων ήταν διαδραστικό με άμεση συμμετοχή του ακροατηρίου το οποίο είχε την δυνατότητα να ενημερώνεται για τις σωστές (αλλά και τις λαθεμένες) επιλογές του σε μια σειρά case-reports.

Οι Ομιλητές που συμμετείχαν στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο έχουν επιλεχθεί τόσο για την εξειδίκευσή τους στο θέμα που παρουσίασαν, όσο και για την προσωπική εμπειρία τους με την Ιατρική Εκπαίδευση στις ΗΠΑ.

Την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 ολοκληρώνεται η φετινή σειρά των δώδεκα εβδομαδιαίων μαθημάτων, στην οποία θα παρευρεθεί ο Καθηγητής Καρδιοχειρουργικής, Αυξέντιος Καλαγκός, και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν για το διεθνώς γνωστό φιλανθρωπικό του έργο. Στην συνέχεια, θα ακολουθήσει η διανομή σε κάθε φοιτητή, του Συγγράμματος Χειρουργικής Current Surgical Diagnosis and Treatment καθώς και Πιστοποιητικό Παρακολούθησης των Διαδραστικών Μαθημάτων από το American College of Surgeons.

Ο Καθηγητής Δημήτρης Λινός, Διευθυντής των Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Ομίλου ΥΓΕΙΑ δήλωσε: «Η προσφορά αυτή του Ομίλου ΥΓΕΙΑ στην εκπαίδευση των Ελλήνων φοιτητών της Ιατρικής προσθέτει ένα ακόμα κρίκο στις Ακαδημαϊκές δραστηριότητες του Ομίλου που συμβάλλουν στην ενίσχυση της Ιατρικής Παιδείας στην χώρα μας