ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεάν υποστήριξη και συμβουλευτική σε μέλλουσες και νέες μητέρες από τον Δήμο Ιλίου

Ο Δήμος Ιλίου, βρίσκεται κοντά στις νέες και μέλλουσες μητέρες προσφέροντας δωρεάν συνεδρίες συμβουλευτικής στο δημοτικό Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού.

Δωρεάν υποστήριξη και συμβουλευτική σε μέλλουσες και νέες μητέρες από τον Δήμο Ιλίου

Ο Δήμος Ιλίου, βρίσκεται κοντά στις νέες και μέλλουσες μητέρες προσφέροντας δωρεάν συνεδρίες συμβουλευτικής στο Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού του Δήμου.

Μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας ο Δήμος Ιλίου προσφέρει σε μέλλουσες και νέες μητέρες δωρεάν ποιοτική και εξειδικευμένη βοήθεια από πιστοποιημένους και κατάλληλα εκπαιδευμένους επαγγελματίες υγείας, αναφορικά με τη διατροφή της μητέρας, τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού και την επιτυχημένη εδραίωση, αλλά και συνέχιση του θηλασμού, για όσο διάστημα επιθυμεί η μητέρα και το βρέφος.

dimos iliou

Η σωστή πληροφόρηση της μητέρας πριν τη γέννηση του μωρού της, η κατάλληλη προετοιμασία της και η υποστήριξή της μετά τον τοκετό είναι παράγοντες που μπορούν να εξασφαλίσουν την ψυχική και σωματική υγεία της μητέρας και του παιδιού.

Οι συνεδρίες συμβουλευτικής υλοποιούνται από μαίες, πιστοποιημένες συμβούλους γαλουχίας κατόπιν ραντεβού στο Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού του Δήμου Ιλίου (Νέστορος 105, Ίλιον), στο οποίο μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενες, Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 09:00 – 15:00, στο τηλέφωνο 2102639380.

Στο Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού διασφαλίζεται η ιδιωτικότητα και η άνεση της μητέρας που θηλάζει, ενώ διατίθενται ειδικές συσκευές και βοηθήματα θηλασμού, που ενδέχεται να φανούν χρήσιμα στις θηλάζουσες.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)