ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διάσκεψη του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για τα προβλήματα στην υγεία

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», καλεί σε διάσκεψη τα Δ.Σ. των σωματείων των δημόσιων νοσοκομείων & προνοιακών ιδρυμάτων της Αττικής.

Διάσκεψη του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για τα προβλήματα στην υγεία

Σκοπός της διάσκεψης είναι να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά σε υγεία – πρόνοια και να καθορίσουν τα επόμενα βήματα δράσης.

Η διάσκεψη έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019 στις 4:30 στον 11ο όροφο του κτιρίου ΑΧΕΠΑ (δώμα Ευαγγελισμού).

Η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Συνεχίζουμε & συντονίζουμε τον αγώνα μας:

  • Ενάντια στην ομηρία, τον εμπαιγμό και τις απολύσεις χιλιάδων συναδέλφων επικουρικών, συμβασιούχων & εργολαβικών - ΜΟΝΙΜΗ & ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ για όλους με αξιοπρεπείς μισθούς & πλήρη εργασιακά – ασφαλιστικά - επιστημονικά δικαιώματα!
  • Για μαζικές προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού όλων των ειδικοτήτων με βάση τις ανάγκες - Για ΔΗΜΟΣΙΑ & ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
  • Για ανάκτηση όλων των απωλειών σε μισθολογικά – εργασιακά δικαιώματα. Για να πληρωθούν ΤΩΡΑ όλα τα δεδουλευμένα χωρίς καμιά εξαίρεση.
  • Για να μπει τέλος στην αβάσταχτη εντατικοποίηση και τις απαράδεκτες συνθήκες δουλειάς. Για να ενταχθούν επιτέλους στα ΒΑΕ όλοι όσοι εργάζονται σε βαριές, ανθυγιεινές κι επικίνδυνες συνθήκες. Για να μην περικοπεί – καταργηθεί το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας. Για να ληφθούν ΤΩΡΑ όλα τα απαραίτητα μέτρα υγείας κι ασφάλειας στους χώρους δουλειάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ