ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καρκίνος του μαστού: Εκδήλωση ευαισθητοποίησης από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών 16 Οκτωβρίου

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του επιμελητηρίου, συμβάλλουν στην πράξη στην ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, στην οποία είναι αφιερωμένος ο Οκτώβριος.

Καρκίνος του μαστού: Εκδήλωση ευαισθητοποίησης από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών 16 Οκτωβρίου

Στην εκδήλωση που διοργανώνεται την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 στις 18:00 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Πανεπιστημίου 44, 2ος όροφος) με τίτλο «Ενώνουμε Δυνάμεις για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, οι γυναίκες επαγγελματίες και επιχειρηματίες, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πρόληψη και τη θεραπεία της νόσου, από τον Δρ. Γρηγόρη Ξεπαπαδάκη, πρόεδρο Δ.Σ. και Ιδρυτή της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρίας Ίαση-Στήριξη (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ).

Η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ είναι μία ομάδα εθελοντών γιατρών με βασικό στόχο τη στήριξη οικονομικά αδύναμων γυναικών με καρκίνο του μαστού. Στηρίζει επίσης νέους επιστήμονες στην εκπαίδευσή τους καλύπτοντας τα έξοδα συμμετοχής τους σε επιστημονικά δρώμενα, και ενημερώνει τις γυναίκες της περιφέρειας με εξορμήσεις ελέγχου που πραγματοποιεί εντελώς δωρεάν σε όλη την επικράτεια.

Για τις γυναίκες στο κοινωνικό πεδίο αλλά και στον επιχειρηματικό στίβο, θα μιλήσουν στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, η πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του επιμελητηρίου, ενώ θα παρουσιαστεί και το λογότυπο της επιτροπής.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Διαβάστε επίσης:

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις μαστού και συνταγογράφηση μαστογραφίας από τον Δήμο Αθηναίων