ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όλα έτοιμα για το «4ο Olympic Stadium Run-MAXH για τα Αυτοάνοσα» (15/12, 11.00)

Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν και η αντίστροφη μέτρηση, για τη μεγάλη αθλητική γιορτή το «4o Olympic Stadium Run-ΜΑΧΗ για τα Αυτοάνοσα» που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής με το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (15/12, 11.00), μόλις ξεκίνησε.

Όλα έτοιμα για το «4ο Olympic Stadium Run-MAXH για τα Αυτοάνοσα» (15/12, 11.00)

Για πρώτη φορά φέτος ολόκληρη η διαδρομή του αγώνα σχεδιάστηκε εντός των χώρων του ΟΑΚΑ (Αγορά, Τείχος των Εθνών, Ποδηλατοδρόμιο, Κολυμβητήριο, κ.α) για την ύψιστη ασφάλεια των δρομέων ενώ η εκκίνηση και ο τερματισμός επιστρέφει μέσα στο επιβλητικό κεντρικό στάδιο.

Κεφαλογιάννη: «Η ‘μάχη’ όλων μας να είναι καθημερινή»

«Παρά το μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε και με την αμέριστη στήριξη του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη που έχει αποδείξει πόσο στηρίζει τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις με κοινωνικό πρόσημο, πιστεύω ότι είμαστε πανέτοιμοι για το 4ο OlympicStadiumRun-ΜΑΧΗ για τα Αυτοάνοσα. Για ακόμα μια χρονιά το ΟΑΚΑ είναι συνδιοργανωτής αυτής της μεγάλης αθλητικής γιορτής της Βόρειας Αθήνας, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι η μεγαλύτερη αθλητική εγκατάσταση της χώρας παραμένει πάντα αρωγός σε διοργανώσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία στη διοργάνωση, την Πρόεδρο του ΟΑΚΑ κα. Μαρία Σπυριδάκη, το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και τους υπαλλήλους για τη συνεργασία. Τέλος, η «μάχη» όλων μας, πρέπει να είναι καθημερινή ως προς την ενημέρωση, την πρόληψη και την καταπολέμηση των αυτοάνοσων νοσημάτων», τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη.

Σπυριδάκη: «Τρέχουμε για να κερδίσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής»

Η πρόεδρος του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης», Μαρία Σπυριδάκη, τόνισε: «Τα αυτοάνοσα νοσήματα τα οποία κατά τα τελευταία χρόνια έχουν εξελιχθεί σε μάστιγα, είναι απόρροια του σύγχρονου τρόπου ζωής στα αστικά κέντρα μακριά από τη φύση, της κακής ποιότητας ζωής λόγω του άγχους, της κακής διατροφής και της έλλειψης αθλητικής δραστηριότητας. Την Κυριακή στο ΟΑΚΑ τρέχουμε στο 4ο Olympic Stadium Run μαζί με την Περιφέρεια για να βοηθήσουμε στη ΜΑΧΗ για τα αυτοάνοσα. Τρέχουμε για να κερδίσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής με άθληση και υγεία για όλους τους πολίτες»

Σπυροπούλου: «Περιφέρεια Αττικής και ΟΑΚΑ αποδεικνύουν την κοινωνική τους ευαισθησία»

Από τη μεριά της, η πρόεδρος της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΜΑΧΗ για τα αυτοάνοσα νοσήματα, κα Έλλη Σπυροπούλου, ανέφερε: «Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΜΑΧΗ για τα αυτοάνοσα νοσήματα για 4η συνεχόμενη χρόνια έχει την τύχη να «υιοθετείται» από την Περιφερεια Αττικής και την Περιφερειακή Ενότητα του Βορείου τομέα και να βρίσκει για ακόμα μια φορά στο πρόσωπο της αρωγό στις δράσεις της. Όλοι μαζί θα τρέξουμε για να ενισχύσουμε τις δράσεις της Μάχης και για να αποδείξουμε ότι ένα αυτοάνοσο νόσημα δεν μπορεί να μας σταματήσει την διάθεση για ζωή. Η ζωή είναι ΜΑΧΗ. Σ’ αυτή τη μάχη είμαστε όλοι μαζί. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα, κα Λουκία Κεφαλογιάννη αλλά και το πάντα φιλόξενο Ο.Α.Κ.Α. που αποδεικνύουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία μέσω αθλητικών δράσεων».

*Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνει το Σάββατο 14/12 στο Ο.Α.Κ.Α. από τις 11:00 μέχρι τις 17:00, στο Παβίλιον του Ο.Α.Κ.Α., δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.olympicstadiumrun.gr/