ΕΙΔΗΣΕΙΣ

AnyDoctor.gr: Η αναζήτηση και η επιλογή ιατρού έγινε μια εύκολη και απλή διαδικασία

Η AnyDoctor είναι μία νέα δυναμική πλατφόρμα αναζήτησης ιατρών. Στόχος είναι να φέρει ακόμη πιο κοντά τους ιατρούς με τους ασθενείς με τον πιο εύκολο, αποτελεσματικό και αξιόπιστο τρόπο.

AnyDoctor.gr: Η αναζήτηση και η επιλογή ιατρού έγινε μια εύκολη και απλή διαδικασία

H νέα αυτή πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κλείνουν ραντεβού με τον ιατρό σε μόλις 3 «κλικ» ή και τηλεφωνικά. Η Account Manager της AnyDoctor Έλενα Ντάρβις Ταμπάρ μας εξηγεί αναλυτικά τις δυνατότητες που έχει αυτή η νέα πλατφόρμα, τι καινούριο φέρνει στον ιατρικό χώρο και γιατί ιατροί και ασθενείς θα πρέπει να την εμπιστευτούν.

Τι ακριβώς είναι η Πλατφόρμα της AnyDoctor;

H AnyDoctor είναι μία πλατφόρμα αναζήτησης ιατρών που στοχεύει να μετατρέψει την εύρεση ιατρού σε μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να αναζητήσει και να βρει εύκολα και γρήγορα τον καταλληλότερο ιατρό, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Παράλληλα, παρέχει τη δυνατότητα στους ιατρούς να προβληθούν με βάση την περιοχή που επιθυμούν, την εξειδίκευση τους αλλά και τις παθήσεις στις οποίες έχουν εντρυφήσει. Από την πλατφόρμα μας δεν θα μπορούσε να λείπει η εμπεριστατωμένη αρθρογραφία ιατρών για παθήσεις, η ενημέρωση για τις νέες αποτελεσματικές μεθόδους της ιατρικής καθώς και η πληθώρα άλλων ενημερωτικών άρθρων υγείας.

Γιατί κάποιος να εμπιστευθεί την AnyDoctor;

Ο λόγος για να μας εμπιστευθεί κανείς είναι ότι παρέχουμε εύκολη πρόσβαση σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με αναλυτικό βιογραφικό, εξειδικεύσεις και όλες τις λεπτομέρειες της πολυετούς εμπειρίας και σταδιοδρομίας τους. Συνδυαστικά με τις κριτικές των ασθενών που εμφανίζονται στην Πλατφόρμα της AnyDoctor, χτίζεται απευθείας μία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των ιατρών και των ασθενών.

Επίσης, στρατηγικός συνεργάτης της AnyDoctor σε αυτή την πορεία είναι η Forthright, που αποτελεί την πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στον χώρο του Ιατρικού Marketing. Η Forthright με εμπειρία άνω των πέντε ετών έχει δημιουργήσει μακροχρόνιες συνεργασίες με ιδιώτες ιατρούς από όλα τα φάσματα της ιατρικής, φαρμακευτικές εταιρείες, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών ενώ παράλληλα στηρίζει την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας και αρκετούς ακόμα Συλλόγους Ασθενών. Συνεπώς, όλη αυτή η εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο της υγείας διευρύνεται συνεχώς, με πιο πρόσφατη την επιτυχία και αναγνώριση της AnyDoctor.

Στόχος μας είναι συνεχώς να βελτιωνόμαστε και κάθε ιατρός να μπορεί να καλύψει πλήρως την ψηφιακή του δραστηριότητα και προβολή μέσα από το Δίκτυο των δύο εταιρειών, AnyDoctor και Forthright. Δίνουμε αξία και αμέριστη προσοχή ώστε να έχουμε άμεση σχέση και καλή επικοινωνία τόσο με τους ιατρούς συνεργάτες αλλά και τους ασθενείς .

Τέλος, οι υπηρεσίες που παρέχουμε προς τους ιατρούς επεκτείνονται ακόμη περισσότερο με το studio παραγωγής που θα έχουμε στη διάθεσή μας από αρχές Οκτώβρη και θα δημιουργηθεί το πρώτο ιατρικό κανάλι στην Ελλάδα!

Πότε μπορεί κάποιος να κλείσει ραντεβού με τον ιατρό που επιθυμεί;

Δεδομένου των ρυθμών της σύγχρονης καθημερινότητας, η Πλατφόρμα αποτελεί εργαλείο-κλειδί για τους ενδιαφερόμενους αφού τους δίνει τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού με τον ιατρό που επιθυμούν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, όλες τις ημέρες τις εβδομάδας με άμεση επιβεβαίωση του ραντεβού. Οι χρήστες της Πλατφόρμας επιλέγουν την περιοχή που τους εξυπηρετεί να βρίσκεται ο ιατρός τους, ενώ βλέπουν κατευθείαν την διαθεσιμότητα των ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, διαβάζουν ιατρικά κείμενα για όλες τις παθήσεις και ενημερώνονται με videos & animations για καινούριες θεραπείες.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε στο www.anydoctor.gr