ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο ζωντανό διαδικτυακό σεμινάριο της BD ΕΛΛΑΣ

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο (Live Streaming) της BD ΕΛΛΑΣ, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020, με θέμα «Κρίσιμη Ισχαιμία κάτω Άκρων» και εκπαιδευτή τον κ. Νικόλαο Πτώχη, Επεμβατικό Ακτινολόγο, Επιμελητή Α’ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο ζωντανό διαδικτυακό σεμινάριο της BD ΕΛΛΑΣ

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η εκπαίδευση ιατρών που ειδικεύονται σε διαδερμικές τεχνικές στην αποκατάσταση της κρίσιμης ισχαιμίας κάτω άκρων, με την χρήση καινοτόμων υλικών και ενδεδειγμένων τεχνικών. Το σεμινάριο μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση μέσω του διαδικτύου και ειδικής πλατφόρμας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο κ. Νικόλαος Πτώχης ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη Διοίκηση του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», τους Διευθυντές των Τμημάτων Αγγειοχειρουργικής και Επεμβατικής Ακτινολογίας, τους κους Κοπάδη, Χατζηγάκη και κο Καρύδα, όλους τους επιμελητές και ειδικευομένους της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής και του Τμήματος Επεμβατικής Ακτινολογίας, τους Τεχνολόγους και τους νοσηλευτές. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την BD ΕΛΛΑΣ, οι οποίοι με την επιστημονική και ηθική στήριξή τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της σημερινής εκδήλωσης. Με ιδιαίτερη χαρά, αποδέχτηκα την πρόσκληση της BD ΕΛΛΑΣ να συμμετάσχω ως εκπαιδευτής στη σημερινή της εκδήλωση, στηρίζοντας το θεσμό της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των ιατρών, η οποία αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς μας».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της BDI Greece, κ. Μανώλης Τριποδιανός, αναφερόμενος στη σημερινή εκδήλωση δήλωσε: «Στη δύσκολη αυτή υγειονομική συγκυρία για τη χώρα, η BD ΕΛΛΑΣ στηρίζει τους συνεργάτες της, μεριμνώντας για τη συνέχιση των εκπαιδευτικών της δράσεων, οι οποίες πλέον μεταβαίνουν σε ηλεκτρονικό περιβάλλον. Το σημερινό, απόλυτα επιτυχημένο webinar, αποτελεί το πρώτο μιας σειράς εκπαιδευτικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με στόχο την προσφορά εξειδικευμένης και σύγχρονης ιατρικής γνώσης στους συνεργάτες μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον σημερινό μας εκπαιδευτή, κ. Νικόλαο Πτώχη καθώς και τον συντονιστή Διευθυντή της Αγγειοχειρουργικής κο Κοπάδη που συνέβαλαν με την κατατοπιστική εισήγησή του στην επιτυχία της διαδικτυακής εκδήλωσης, αλλά και όλους τους ιατρούς-συνεργάτες μας για τη μεγάλη ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που έδειξαν στην πρώτη μας ψηφιακή εκδήλωση».