ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεκίνα ΣΗΜΕΡΑ τις σπουδές σου στο Mediterranean College & δώσε στην Επιτυχία τη δική σου διάσταση

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ 35%

Ξεκίνα ΣΗΜΕΡΑ τις σπουδές σου στο Mediterranean College & δώσε στην Επιτυχία τη δική σου διάσταση

Αν αυτό που αναζητάς είναι εγγυημένη ποιότητα σπουδών & αναγνωρισμένο πτυχίο στην ειδικότητα της επιλογής σου, δε χρειάζεται να περιμένεις τον επόμενο Σεπτέμβριο για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα! Ξεκίνα τις σπουδές σου ΑΜΕΣΑ στο Mediterranean College στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη και δώσε στην Επιτυχία τη δική σου διάσταση!

Σε συνεργασία με το University of Derby, το οποίο συγκαταλέγεται στα 26 καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια (ανάμεσα σε 121 ιδρύματα, σύμφωνα με τον Πανεπιστημιακό οδηγό Guardian 2020), το Mediterranean College αποτελεί το 1ο σε κατάταξη* Κολλέγιο βρετανικών σπουδών στην Ελλάδα.

Επίλεξε ένα από τα 35 Bachelor’s & Master’s σε τομείς σπουδών με θετικές προοπτικές απασχόλησης. Αξιοποίησε την ειδική επιδότηση 35% που προσφέρεται για ένταξη στα NEA τμήματα Φεβρουαρίου 2021. Διακρίσου επαγγελματικά στην ειδικότητα της επιλογής σου, μέσα από οκτώ (8) Ακαδημαϊκές Σχολές:

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων

Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών

Σχολή Τουρισμού και Φιλοξενίας

Σχολή Επιστημών Υγείας & Αθλητισμού

Σχολή Ψυχολογίας

Σχολή Επιστημών της Αγωγής

Σχολή Πληροφορικής

Σχολή Μηχανικών

Επιλέγοντας το Mediterranean College εξασφαλίζεις:

Προγράμματα βρετανικών πανεπιστημίων που μεταφέρονται αυτούσια στην Ελλάδα, μέσω συνεργασίας ακαδημαϊκής δικαιόχρησης (franchise).

Δίγλωσση διδασκαλία σε Ελληνικά & Αγγλικά για ομαλή μετάβαση των φοιτητών, χωρίς προσθήκη προπαρασκευαστικού έτους.

Δυνατότητα δια ζώσης, μικτής ή εξ’ αποστάσεως φοίτησης, με χρήση ολοκληρωμένης πλατφόρμας και σύγχρονων εργαλείων e-learning.

MC Employability Scheme®: Ολοκληρωμένο σχέδιο επαγγελματικής ανάπτυξης & αποκατάστασης φοιτητών, σε συνεργασία με 550+ εταιρίες & οργανισμούς.

Τα πτυχία απονέμονται απ’ ευθείας από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια και αναγνωρίζονται ως επαγγελματικά ισοδύναμα των ελληνικών Πανεπιστημίων. Γίνονται δεκτές μετεγγραφές φοιτητών από Πανεπιστήμια/ Κολλέγια/ ΙΕΚ (αναγνώριση μαθημάτων).

Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

Επικοινώνησε σήμερα και μάθε περισσότερα για τα προγράμματα σπουδών, τις υποτροφίες & τους τρόπους χρηματοδότησης που προσφέρονται.

MEDITERRANEAN COLLEGE

ΑΘΗΝΑ: Κοδριγκτώνος 13 & Πατησίων 94(Admissions Office)// Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 210 8899600

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ίωνος Δραγούμη 21, 2310 287779

www.medcollege.edu.gr

*Σύμφωνα με την κατάταξη Guardian 2020, το University of Derby είναι το 1ο σε κατάταξη βρετανικό πανεπιστήμιο, από τα εκπροσωπούμενα στην Ελλάδα.