ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Supplement Awards 2021: Επιβράβευση της καινοτοµίας στα συμπληρώματα διατροφής

Τα Supplement Awards 2021 διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τη BOUSSIAS με σκοπό να επιβραβεύσουν την καινοτοµία στα συμπληρώματα διατροφής και να προβάλλουν την επιστημονική εγκυρότητα των προϊόντων διατροφής και υγείας με στόχο την ασφάλεια αλλά και ποιοτική επιλογή των καταναλωτών.

Supplement Awards 2021: Επιβράβευση της καινοτοµίας στα συμπληρώματα διατροφής

Τα βραβεία απευθύνονται στις εταιρείες οι οποίες παράγουν και εμπορεύονται συμπληρώματα διατροφής και επιδιώκουν να ενθαρρύνουν την γνωστοποίηση των προϊόντων διατροφής και υγείας, προάγοντας ταυτόχρονα τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά και κατ’ επέκταση την καλή υγεία και το ευ ζην.

Στόχος των Supplement Awards 2021 είναι να:

- προβάλλουν τις εταιρείες και τα προϊόντα που θα διακριθούν,

- αναδείξουν τις καινοτομίες στο χώρο που προάγουν την υγεία και την ευζωία,

- επικοινωνήσουν τα βραβευμένα συμπληρώματα,

- κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου για τη διαρκή βελτίωση των συμπληρωμάτων διατροφής

- και να επικοινωνήσουν στο κοινό το εύρος και την λειτουργικότητα των συμπληρωμάτων διατροφής.

Πρόεδρος της Κριτικής επιτροπής είναι η κ. Ρενάτα Μίχα RD PhD FAHA, Αν. Καθηγήτρια Διατροφής | Πανεπιστήμιο Tufts, ΗΠΑ, Πρόεδρος, Global Nutrition Report | Development Initiatives, Αγγλία και Ιδρύτρια του Food for Health. Στην Κριτική Επιτροπή συμμετέχουν διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Θεσμικοί Παράγοντες, Επιστήμονες και Επαγγελματίες που διακρίνονται για το αξιοσημείωτο έργο τους.

Τα Supplement Awards 2021 αποτελούν μία μοναδική ευκαιρία αναγνώρισης και διάκρισης των εταιρειών συμπληρωμάτων διατροφής, διεκδικώντας ένα βραβείο, το οποίο θα αποτελέσει εργαλείο μάρκετινγκ προς το ευρύ κοινό, σε έναν από τους πιο αναπτυσσόμενους και ανταγωνιστικούς κλάδους στην παγκόσμια οικονομία: αυτόν των συμπληρωμάτων διατροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.supplementawards.gr

Τα βραβεία πραγματοποιούνται υπό την Αιγίδα του ΣΕΣΔΙ, https://sesdi.gr

Χορηγοί επικοινωνίας: https://www.onmed.gr/, https://www.newsbomb.gr/, ELLE, https://elle.gr/, HELLO, https://gr.hellomagazine.com/, https://www.fmh.gr/, https://www.mednutrition.gr/, https://www.farmakeutikoskosmos.gr/, Newsletter fDaily και ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ