ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Hellas PHARM - Virtual Edition έρχεται... σε εσάς!

Μετά από έναν ιδιαίτερο χρόνο, ο μεγάλος θεσμός της φαρμακευτικής αγοράς, το Hellas PHARM, που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, δίνει και πάλι το «παρών», στις 10 & 11 Απριλίου 2021, αποκλειστικά διαδικτυακά, δίνοντας την ευκαιρία στους φαρμακοποιούς όλης της χώρας να το παρακολουθήσουν από τον χώρο τους!

Το Hellas PHARM - Virtual Edition έρχεται... σε εσάς!

Το φετινό Hellas PHARM – Virtual Version, τόσο σε ό,τι αφορά το συνέδριο, όσο και το εκθεσιακό μέρος, αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 4.000 φαρμακοποιούς, εκπροσώπους της φαρμακευτικής αγοράς, φοιτητές φαρμακευτικής και στελέχη φαρμακευτικών επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου θα περιγραφεί, αναλυθεί και αποτυπωθεί η επιταχυνόμενη διαδικασία μετατροπής του φαρμακείου σε πυλώνα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας μέσα στην επόμενη δεκαετία. Όλα αυτά μέσα από το πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμα που περιλαμβάνει:

• 5 στρογγυλά τραπέζια – συζητήσεις

- «Φαρμακείο: Ο δύσβατος δρόμος 2021-2031»

- «Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας: η ώρα της αξιοποίησης του φαρμακείου»

- «Φαρμακευτική δαπάνη: οι συνέπειές της στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και στη φαρμακευτική αγορά»

- «Φαρμακείο 2031: τι αλλάζει και τι μένει»

- «COVID-19 και φαρμακεία στην Ευρώπη: 3 Ευρωπαίοι φαρμακοποιοί μεταφέρουν την εμπειρία τους»

• 15 ομιλίες επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος

• Εργαστήριο Πρακτικής «Διά χειρός φαρμακοποιού»

• Ενότητα για τα ανθοϊάματα στο φαρμακείο

Τέλος, οι επισκέπτες του θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στη διαδικτυακή έκθεση, στα virtual booths των χορηγών, και να ενημερωθούν για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις καινοτομίες τους, επικοινωνώντας με τους εκπροσώπους τους!

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και να κάνετε την εγγραφή σας, επισκεφτείτε το www.hellaspharm.gr

Μεγάλος χορηγός: Fito+

Χορηγοί Επικοινωνίας: Ο Κόσμος του Φαρμακείου, AllaboutHealth, DailyPharmaNews, HealthPharma, HEALTHWeb, IATRONET, ΙATRONEA, ONMED, Farmakopoioi, PharmaTeam, Pharmacorner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ