ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ΥΓΕΙΑ στηρίζει την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες για μια ακόμη τετραετία

Το ΥΓΕΙΑ συνεχίζει να στηρίζει τα αθλητικά ιδεώδη και προσφέρει για ακόμη μια τετραετία (2021-2024) τη στήριξή του στην Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ).

Το ΥΓΕΙΑ στηρίζει την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες για μια ακόμη τετραετία

Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει έμπρακτα, για ακόμη μία φορά, τις κοινωνικές ευαισθησίες του και τις πρωτοβουλίες στήριξης -χωρίς στεγανά- που αναλαμβάνει με υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρέχοντας στους αθλητές τα απαραίτητα εφόδια για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να ανεβάσουν την Ελλάδα στο βάθρο των διακρίσεων.

Το νέο χορηγικό πρόγραμμα αφορά στις εθνικές ομάδες, αλλά και τις ομάδες σχεδιασμού έως και τον Δεκέμβριο του 2024 και προβλέπει τα εξής:

- δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες (ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις), σε πανελλαδικό επίπεδο

- δωρεάν μοριακούς ελέγχους (PCR test) κατά την αναχώρηση αλλά και κατά την άφιξη εθνικών αποστολών που συμμετέχουν σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

- μεμονωμένες «υιοθεσίες» αθλητών/τριών

- προμήθεια αθλητικού και αγωνιστικού εξοπλισμού για τη συμμετοχή των αθλητών/τριών σε Παγκόσμια πρωταθλήματα

Η ανανέωση του χορηγικού προγράμματος, στο πλαίσιο μιας επιτυχημένης συνεργασίας εννέα και πλέον ετών, επισφραγίστηκε με την συνάντηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΥΓΕΙΑ, κ. Ανδρέα Καρταπάνη και της Προέδρου της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, κας Ιωάννας Καρυοφύλλη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής, στην οποία παραβρέθηκε η τεχνική σύμβουλος και υπεύθυνη του χορηγικού προγράμματος της Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ, κα Ιωάννα Παδιώτη, η Πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ τίμησε τον κ. Καρταπάνη για την πολυετή στήριξη του ΥΓΕΙΑ, προσφέροντάς του τα μετάλλια της ομοσπονδίας σε ειδικό πλαίσιο.

Ο Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ, κ. Ανδρέας Καρταπάνης δήλωσε σχετικά: «Το ΥΓΕΙΑ βρίσκεται δίπλα στην ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, ήδη από το 2012. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε στα λαμπρά αυτά παιδιά, που με πείσμα και υψηλά ιδανικά δεν λυγίζουν μπροστά στις δυσκολίες και συνεχίζουν να μάχονται ως ήρωες. Το νέο χορηγικό πρόγραμμα έχει ως στόχο να τους ανοίξει τον δρόμο για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο».

Η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, κα Ιωάννα Καρυοφύλλη δήλωσε σχετικά: «Νοιώθουμε τυχεροί που το ΥΓΕΙΑ, βρίσκεται δίπλα στην πολυομοσπονδία μας, στηρίζοντας τις προσπάθειες, αλλά και τις ανάγκες της. Γιατί μόνο με δυνατές συμμαχίες, μπορεί ο αθλητισμός των ατόμων με αναπηρίες να αναπτυχθεί και να γιγαντωθεί. Αυτό επιδιώκαμε κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα στελέχη του ΥΓΕΙΑ που όποτε κι αν τους ζητηθεί από την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, προσφέρουν τα μέγιστα στους αθλητές και αθλήτριές μας, με τις πολύτιμες γνώσεις τους, τόσο σε ιατρικό όσο και σε διαγνωστικό επίπεδο».