ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9η Επαγγελματική Διημερίδα του Ομίλου Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης

Διαδικτυακά - 12 και 13 Μαρτίου 2022 - Ξεκίνησαν οι εγγραφές!

9η Επαγγελματική Διημερίδα του Ομίλου Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης

O Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης διοργανώνει διαδικτυακά, στις 12 και 13 Μαρτίου 2022, την 9η Επαγγελματική του Διημερίδα με θέμα «Το φαρμακείο μπροστά σε μια νέα κανονικότητα», υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Η φετινή Διημερίδα του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης είναι προσανατολισμένη σε επίκαιρα θέματα κατανόησης και προσαρμογής του φαρμακείου στη νέα κανονικότητα, αλλά και αξιοποίησης των ευκαιριών που δημιουργεί η νέα εποχή. Το πρόγραμμα της Διημερίδας χωρίζεται σε τρεις ενότητες:

• «Η προσφορά του φαρμακείου στη διαχείριση και αντιμετώπιση της πανδημίας»
• «Οι νέες τάσεις σε φροντίδα και υπηρεσίες φαρμακείου
• «Η λειτουργία του φαρμακείο του μέλλοντος»

Η Διημερίδα δίνει το βήμα σε εξέχουσες προσωπικότητες της ευρύτερης επιστημονικής κοινότητας και του επιχειρηματικού κόσμου και υπόσχεται πρωτότυπες ομιλίες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει για τους φαρμακοποιούς η παρουσίαση των καινοτομιών του Ομίλου Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Λάζαρο Φαρσάκη, και τον γενικό γραμματέα του Δ.Σ. κ. Σπύρο Νικολαΐδη, καθώς και το στρογγυλό τραπέζι για το μέλλον των Συνεταιρισμών.

Η Διημερίδα απευθύνεται στους φαρμακοποιούς όλης της χώρας και τους προσκαλούμε να κάνουν εγγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης, να παρακολουθήσουν ζωντανά από την άνεση του χώρους τους, να καταθέσουν διαδικτυακά τοποθετήσεις και ερωτήματα στους ομιλητές, καθώς και να συμμετέχουν σε κληρώσεις δώρων.

Χρυσοί χορηγοί: ΒΙΑΝ – ΒΙΑΝΕΞ

Χορηγοί Επικοινωνίας: PharmaTeam, Farmakopoioi, Pharmacorner

SYFA