ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6 Ιουνίου - Μια ημέρα γεμάτη περηφάνια, ανανέωση και προσφορά για τους ανθρώπους της AMGEN HELLAS

Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, η Amgen Hellas πραγματοποίησε μια ξεχωριστή εταιρική συνάντηση, δίνοντας την ευκαιρία στους ανθρώπους της να γιορτάσουν από κοντά μια σημαντική διάκριση, να εγκαινιάσουν τα ανακαινισμένα γραφεία και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για έναν κοινό, καλό σκοπό.

6 Ιουνίου - Μια ημέρα γεμάτη περηφάνια, ανανέωση και προσφορά για τους ανθρώπους της AMGEN HELLAS

Με αφορμή τη διάκριση της εταιρείας στο διαγωνισμό που διοργανώνει το Great Place to Work® Institute Hellas, βάσει της οποίας η Amgen Hellas, για μια ακόμη φορά, συγκαταλέγεται στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2022, οι εργαζόμενοι της εταιρείας συναντήθηκαν ξανά, όλοι μαζί στις αναδιαμορφωμένες εγκαταστάσεις.

“Μέσα από τη διάκριση μας επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως η επιτυχία προέρχεται μόνο από ένα χώρο εργασίας που ενθαρρύνει την διαφορετικότητα, τη συμπερίληψη, την ομαδικότητα, τη συνέπεια και την εμπιστοσύνη. Το πάθος και η αφοσίωσή μας στις αξίες μας εξασφαλίζουν για τους ανθρώπους μας ένα ποιοτικό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας.
Στόχος και δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους μας σε ένα περιβάλλον που ο κάθε ένας μπορεί να είναι ο εαυτός του και να απολαμβάνει πραγματικά αυτό που κάνει!”, δήλωσε η Εύη Μωραΐτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της
Amgen Hellas.

Η νέα δομή των γραφείων, που ενσωματώνουν κοινόχρηστους χώρους για ομαδικά και συνεργατικά projects και συναντήσεις, αντικατοπτρίζει την απόφαση της Amgen να εφαρμόζει την νοοτροπία του Flexspace, δηλαδή την ευελιξία στην ατομική επιλογή του τόπου εργασίας. Οι εργαζόμενοι μπορούν να επιλέγουν σε καθημερινή βάση αν θέλουν να εργαστούν από το σπίτι ή το γραφείο, ενώ συστήνεται ανεπιφύλακτα η χρήση του γραφείου για ομαδικές συναντήσεις στους νέους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, που έχουν σαν στόχο να προάγουν τη δημιουργικότητα και το ομαδικό πνεύμα.

Παράλληλα, με υψηλό το αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και συλλογικής ευθύνης, οι εργαζόμενοι της Amgen συμμετείχαν σε μια δράση υποστήριξης του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», μέσω της συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης, ρούχων και παιχνιδιών. Κοντά τους βρέθηκε η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Μαρία Τρυφωνίδη, μιλώντας για το έργο και τους στόχους της Φλόγας, καθώς και για τους τρόπους που μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να υποστηρίξει τις δράσεις του Συλλόγου. Η ενέργεια αυτή, που σηματοδότησε την έναρξη μιας συστηματικής, μακροχρόνιας συνεργασίας της Amgen Hellas με τη Φλόγα, αγκαλιάστηκε από όλους τους εργαζομένους της εταιρίας, οι οποίοι γέμισαν το γραφείο με αγαθά αλλά και τις δικές τους προσωπικές ευχές για τα παιδιά και τις οικογένειες που φιλοξενούνται στους ξενώνες του Συλλόγου.

“Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη για εμάς καθώς έχει τριπλό συμβολισμό: να γιορτάσουμε την αναγνώριση μας - για τέταρτη φορά - ως ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα από το Great Places to Work Institute, να παρουσιάσουμε τον ανακαινισμένο εργασιακό μας χώρο που αναβαθμίστηκε με γνώμονα τις νέες εργασιακές απαιτήσεις, και να εγκαινιάσουμε τη νέα μας μακροχρόνια συνεργασία με την «Φλόγα» στα πλαίσια της προσπάθειας μας να συμβάλουμε στην επίλυση των προβλημάτων της κοινωνίας μας. Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε καταφέρει, για όσα επιπλέον προσπαθούμε να πετύχουμε και για την συμβολή μας στην ευημερία της κοινωνίας μας!” δήλωσε ο Χρήστος Μπούκης, Διευθυντής Value, Access & Policy της Amgen Hellas.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα, το 2007, η Amgen Hellas συνεχίζει να πρωτοπορεί με καινοτόμες θεραπείες, έχοντας πάντα ως πρώτο στόχο τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Ταυτόχρονα, με την επιβράβευση του εργασιακού περιβάλλοντός της, η εταιρεία αποδεικνύει ότι τα καλύτερα αποτελέσματα και οι πρωτοπόρες ιδέες έρχονται μόνο μέσα από ένα ποιοτικό, ασφαλές και άκρως φιλικό για τον εργαζόμενο περιβάλλον.

Σχετικά με την Amgen

Η Amgen, με γνώμονα την επικέντρωση της στα θεραπευτικά οφέλη που μπορεί να προσφέρει η βιολογία στους ασθενείς που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, εστιάζεται στην ανακάλυψη, την ανάπτυξη, την παραγωγή και διάθεση καινοτόμων θεραπειών. Η προσέγγιση αυτή, μέσω της χρήσης εργαλείων όπως η προηγμένη ανθρώπινη γενετική, στοχεύει στη διαλεύκανση της πολυπλοκότητας της νόσου και την κατανόηση των βασικών αρχών της ανθρώπινης βιολογίας.

Η Amgen, επικεντρώνεται σε θεραπευτικές περιοχές όπου εντοπίζεται ακάλυπτη ιατρική ανάγκη, αξιοποιώντας την πολύχρονη εξειδίκευση και βαθιά γνώση της παραγωγής βιολογικών παραγόντων προς όφελος της βελτίωσης της ζωής των ασθενών. Πρωτοπόρος στο χώρο της βιοτεχνολογίας και της έρευνας από το 1980, η Amgen αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία βιοτεχνολογίας παγκοσμίως, με θεραπείες που έχουν βοηθήσει εκατομμύρια ασθενείς σε όλο τον κόσμο, αναπτύσσοντας παράλληλα ένα από τα πιο πρωτοποριακά χαρτοφυλάκια νέων μορίων στη βιοφαρμακευτική βιομηχανία με δυναμική να οδηγήσουν σε νέες, επαναστατικές θεραπευτικές προσεγγίσεις στην μελλοντική αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών.