Κι όμως, η κλιματική αλλαγή επηρεάζει έναν ακόμα τομέα που δεν περιμέναμε
Τα ψάρια και τα συμπληρώματα ιχθυελαίου διατρέχουν κίνδυνο.

Η αλλαγή του κλίματος επηρεάζει διαφορετικά μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των ωκεανών μας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ελλείψεις ενός κύριου θρεπτικού συστατικού (και της μορφής συμπληρωμάτων του): των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.
Ερευνητές από το Ωκεανογραφικό Ινστιτούτο Woods Hole στο Falmouth της Μασαχουσέτης, διαπίστωσαν ότι η διαθεσιμότητα αυτών των υγιεινών λιπών, που λαμβάνουμε μέσω των ψαριών και του ιχθυελαίου, μπορεί να γίνει πιο περιορισμένη καθώς οι θερμοκρασίες των ωκεανών μας συνεχίζουν να αυξάνονται.
Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr