Φροντίδα υγείας: Βελτιώνουμε τη ζωή μας εστιάζοντας στις μοναδικές μας ανάγκες

Και όπως είναι λογικό, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να φροντίσουμε, για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας, είναι η υγεία μας.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι επειδή είμαστε διαφορετικοί, οι ανάγκες μας όσον αφορά στη σωματική και την ψυχική μας υγεία, είναι και αυτές διαφορετικές και μοναδικές, ενώ αναδιαμορφώνονται ξανά και ξανά σε κάθε στάδιο της ζωής μας. Για παράδειγμα, είναι διαφορετικά τα κριτήρια που χρειάζεται να εξετάσει ένας γονιός, πραγματοποιώντας μία ασφάλεια υγείας για το έφηβο παιδί του και εντελώς διαφορετικά αυτά που θα λάβει υπόψη του, όταν ακολουθήσει την ίδια διαδικασία για τον εαυτό σου.

Το ερώτημα είναι, λοιπόν, πώς θα μπορέσουμε να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, το οποίο θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στα μέτρα μας; Για να μάθουμε την απάντηση, αρκεί να γνωρίσουμε το Οικοσύστημα Φροντίδας & Υγείας Life On της Generali. Ένα σύγχρονο πρόγραμμα υγείας με καλύψεις ειδικά σχεδιασμένες στα μέτρα μας, καθώς και «έξυπνες» υπηρεσίες ευ ζην, οι οποίες μας βοηθούν στην παρακολούθηση της υγείας μας και στη βελτίωση τη ζωή μας, ενώ μας επιβραβεύουν όταν πετυχαίνουμε τους στόχους μας.

Διαμορφώνοντας έναν εξατομικευμένο συνδυασμό σύμφωνα με τις ανάγκες μας

Αρκεί να αναλογιστούμε πόσο διαφορετική είναι η καθημερινότητά μας και πόσο μοναδικός ο τρόπος ζωής μας, για να καταλάβουμε πως εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να ακολουθούμε όλοι τις ίδιες συνήθειες για να απολαμβάνουμε την ποιότητα ζωής που επιθυμούμε. Η ηλικία, το φύλο, οι συνθήκες ζωής, είναι οι επιμέρους λεπτομέρειες, που μας αποκαλύπτουν πού χρειάζεται να εστιάσουμε την προσοχή μας, τι πρέπει να βελτιώσουμε ή πού πρέπει να επενδύσουμε λίγο περισσότερο, για να προστατεύσουμε μακροπρόθεσμα την υγεία μας.

Μάλιστα, περίπου αυτά είναι και τα κριτήρια που μας βοηθούν να δημιουργήσουμε μία πιο προσωποποιημένη ασφάλεια υγείας, επιλέγοντας και συνδυάζοντας καλύψεις από τους πέντε (5) άξονες του Life On της Generali, οι οποίοι είναι οι εξής: Πρόληψη, Γιατροί και Εξετάσεις, Νοσηλεία, Αποκατάσταση, Υπηρεσίες.

Εμείς, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουμε, είναι να επιλέξουμε το επίπεδο κάλυψης που εξυπηρετεί τις ανάγκες μας για κάθε άξονα και έτσι, να δημιουργήσουμε έναν συνδυασμό, που ανταποκρίνεται στο budget μας. Όλα αυτά ενώ την ίδια στιγμή το Life On της Generali, μας δίνει πρόσβαση σε ένα κορυφαίο δίκτυο νοσοκομείων, γιατρών και διαγνωστικών κέντρων στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

22x12-300ppi14.jpg

Ένα μεγάλο δίκτυο συμβούλων που μας προσφέρει σύγχρονες λύσεις υγείας

Μπορεί να μην υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει καλύτερα από εμάς τις ανάγκες μας, ειδικότερα όσες αφορούν στην υγεία και την ευεξία μας, όμως, δίχως την πολύτιμη καθοδήγηση των ειδικών, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός και άμεσος τρόπος για να καλύψουμε αυτές τις ανάγκες. Αυτοί οι ειδικοί δεν είναι μόνο οι γιατροί, αλλά και οι πάνω από 2.500 εξειδικευμένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Generali, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να μας εξηγήσουν πώς λειτουργεί το Life On και να μας κατευθύνουν ώστε να σχεδιάσουμε την ιδανική λύση για εμάς.

Χάρη σε αυτούς θα διαμορφώσουμε το κατάλληλο οικοσύστημα υγείας, ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας που μας προσφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που περιμένουμε από μία ασφάλιση υγείας. Διότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα, μας εξασφαλίζει τηλεσυνεδρίες με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων ανά πάσα στιγμή, έναν προσωπικό, ψηφιακό σύμβουλο υγείας, επικοινωνία με ειδικούς ψυχικής υγείας και διατροφολόγους, καθώς και την πολύτιμη καθοδήγηση έμπειρων trainers για τις προπονήσεις μας. Με λίγα λόγια, το Life On της Generali μπορεί και προσαρμόζεται απόλυτα στα μέτρα μας, συστήνοντάς μας μία όσο το δυνατόν πιο εξατομικευμένη προσέγγιση όσον αφορά την υγεία μας.

22x12-300ppi3.jpg

Επίσης, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως η Generali μας στηρίζει έμπρακτα, ώστε να διαμορφώσουμε ένα ασφαλέστερο μέλλον, φροντίζοντας την υγεία και βελτιώνοντας τον τρόπο ζωής μας. Και με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας Life On μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε αυτό το αισιόδοξο μέλλον πραγματικότητα, μεριμνώντας για ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε, δηλαδή την υγεία μας.

Μάθετε περισσότερα για την ασφάλιση υγείας της Generali εδώ!