ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με κοινωνικό αποτύπωμα οι Αγώνες Ειδικής Φυσικής Αγωγής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

Στο πλαίσιο του αθλητικού θεσμού “WillPower Games” του κορυφαίου ΙΕΚ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη.

Με κοινωνικό αποτύπωμα οι Αγώνες Ειδικής Φυσικής Αγωγής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

Με στόχο την υποστήριξη δράσεων με κοινωνικό αποτύπωμα, την προαγωγή του Εθελοντισμού, αλλά και την ανάδειξη της σημασίας του Αθλητισμού στα ΑμεΑ, οι Τομείς Προπονητικής & Φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία «Αγώνες Ειδικής Φυσικής Αγωγής (ΑμεΑ)», στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (Σ.Ε.Φ), στο πλαίσιο του αθλητικού θεσμού του κορυφαίου ΙΕΚ της χώρας, «WillPower Games».

Οι αγώνες -οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με στόχο την ενίσχυση της σύνδεσης Αθλητισμού & Εκπαίδευσης, που αποτελεί διαχρονικά μεγάλη πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και του Ομίλου ΞΥΝΗ- έλαβαν χώρα με τη σημαντική υποστήριξη του Σ.Ε.Φ. και της Προέδρου του Διοικητικού του Συμβουλίου, κας. Χριστίνας Τσιλιγκίρη, η οποία μάλιστα, προς έκπληξη όλων, συμμετείχε και σε έναν αγώνα με αμαξίδιο, στηρίζοντας συμβολικά τον σκοπό της διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο των αγώνων –τους οποίους στήριξαν εθελοντικά οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, τόσο σε επίπεδο προπόνησης υπό την επίβλεψη του Τομεάρχη Προπονητικής, κου. Δημήτρη Μαζαράκη, όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών αθλητικού μασάζ και φυσιοθεραπευτικής υποστήριξης των συμμετεχόντων αθλητών - διεξήχθησαν 2 αγωνίσματα, αφού πρώτα πραγματοποιήθηκαν αγώνες επίδειξης:

  • Goalball, μεταξύ του αθλητικού σωματείου ΙΩΝΑΣ (IONAS GC) και της ομάδας σπουδαστών Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ
  • Καλαθοσφαίριση με αμαξίδια, μεταξύ της ομάδας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (Π.Α.Σ.Κ.Α.)

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με την ολοκλήρωση των αγώνων, όλοι οι αθλητές παρέλαβαν αναμνηστικά μετάλλια από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ,, τιμής ένεκεν για τη συμμετοχή τους, ενώ βραβεύτηκαν η Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ., κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη, για τη μεγάλη της προσφορά στον Αθλητισμό, την Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό, καθώς και οι Τομεάρχες Εργοθεραπείας και Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ.κ. Ευάγγελος Μαστοράκης και Δημήτρης Μαζαράκης αντίστοιχα, για τη συμβολή τους στην Εκπαίδευση και σε εθελοντικές δράσεις, κοινωνικού χαρακτήρα.

Την τιμητική πλακέτα στην κα. Τσιλιγκίρη και τα μετάλλια στους κ.κ. Μαστοράκη και Μαζαράκη απένειμε ο κ. Αντώνης Γλύκας, Δ/ντής Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές στα Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • https://iekalfa.gr/