ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν πέρασες στις Πανελλαδικές; Κράτα τα θετικά και προχώρα!

Σίγουρα μια αποτυχία δεν είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς πρόκειται για ματαίωση ενός στόχου μας, ενώ παράλληλα προκαλεί το γνωστό «τι θα πει ο κόσμος;», μια φράση ουσιαστικά συνυφασμένη με την ελληνική κοινωνία!

Δεν πέρασες στις Πανελλαδικές; Κράτα τα θετικά και προχώρα!

Ωστόσο, μια αποτυχία αποτελεί ευκαιρία να δούμε τις εναλλακτικές, μας δίνει χρόνο για επαναξιολόγηση των αποφάσεών μας και μας οδηγεί πολλές φορές σε αυτό που πραγματικά θέλουμε και μας ταιριάζει.

Και για να έρθουμε στο διά ταύτα, μια αποτυχία στις Πανελλαδικές δεν σημαίνει το τέλος του κόσμου! Δες το «ποτήρι μισογεμάτο», κράτα τα θετικά και προχώρα, γιατί… «κάθε εμπόδιο για καλό»!

Το γεγονός ότι δεν κατάφερες να περάσεις στις Πανελλαδικές, δεν θα πρέπει για κανένα λόγο να μεταφράζεται σε αδυναμία σου να επιτύχεις ποιοτικές σπουδές που θα σου εξασφαλίσουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Με λίγα λόγια, η εισαγωγή σε ένα τμήμα των ΑΕΙ ή ΤΕΙ δεν αποτελεί μονόδρομο για το μέλλον σου!

Τουναντίον! Μπορείς κάλλιστα να προσανατολιστείς σε σπουδές ΙΕΚ, σε κάποιο ιδιωτικό ΙΕΚ με κύρος και παράδοση στην εκπαίδευση, όπως το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα, ή Θεσσαλονίκη!

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ σήμερα, επαγγελματίας αύριο! Πίστεψέ το!

Έχοντας συνάψει συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης (ABC Certa Awards, PROTEL, CISCO, AMADEUS, ECDL, CITY & GUILDS) και διαθέτοντας ένα ισχυρό δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη αποτελεί σίγουρα την ΑΛΦΑ επιλογή για σπουδές ΙΕΚ, διασφαλίζοντας παράλληλα, ως Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας, την έγκαιρη και συνεχή διασύνδεση των σπουδαστών του με την αγορά εργασίας και «υπογράφοντας» την επαγγελματική επιτυχία των αποφοίτων του.

ΙΕΚ ΑΛΦΑ “The Job Center”: Το μεγαλύτερο και πληρέστερο Γραφείο Εργασίας εκπαιδευτικού φορέα

Όλοι οι σπουδαστές και απόφοιτοι του ΙΕΚ ΑΛΦΑ έχουν στη διάθεσή τους το μεγαλύτερο και πλέον αποτελεσματικό Γραφείο Εργασίας εκπαιδευτικού φορέα στη χώρα μας, τόσο σε επίπεδο εξασφαλισμένης πρακτικής άσκησης -αμειβόμενης σε πολλές περιπτώσεις!- όσο και σε επίπεδο απορρόφησης στην αγορά εργασίας, σε ένα ευρύ δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, το “The Job Center” του ΙΕΚ ΑΛΦΑ:

- Λειτουργεί υποστηρικτικά σε θέματα σύνταξης βιογραφικού σημειώματος, προετοιμασίας για τη συνέντευξη εργασίας, επαγγελματικού προσανατολισμού κ.ά.
- Ενημερώνει τους σπουδαστές και αποφοίτους για τις διαθέσιμες θέσεις που σχετίζονται με την ειδικότητά τους, τόσο σε επίπεδο πρακτικής άσκησης όσο και σε επίπεδο εργασίας
- Προωθεί στις εταιρείες, τα βιογραφικά των σπουδαστών και των αποφοίτων που ταιριάζουν με την περιγραφή των θέσεων τις οποίες επιθυμούν να καλύψουν
- Πληροφορεί τους σπουδαστές και αποφοίτους για τα διαθέσιμα σεμινάρια και προγράμματα εξειδίκευσης στον τομέα τους
- Διοργανώνει ημερίδες, σεμινάρια επαγγελματικής ανάπτυξης, καθώς και τις Ημέρες Καριέρας, προκειμένου οι σπουδαστές και απόφοιτοι του ΙΕΚ ΑΛΦΑ να έρχονται σε επαφή με εκπροσώπους κορυφαίων εταιρειών όλων των κλάδων της αγοράς και να δίνουν συνεντεύξεις εργασίας σε εν δυνάμει μελλοντικούς τους εργοδότες

Κλείσε ΣΗΜΕΡΑ θέση στα νέα τμήματα Οκτωβρίου 2021 και εξασφάλισε επιδότηση διδάκτρων 40%:

- ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
- ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
- ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
- ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
- http://www.iekalfa.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ