ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΙΣΑ και ΠΟΕΔΗΝ για το θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, «μίας σημαντικής προσωπικότητας, με ουσιαστική προσφορά στην κοινωνία και τη δημόσια υγεία. Με το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο της, για πολλές δεκαετίες, στάθηκε δίπλα στους ευπαθείς συμπολίτες μας προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες, στα καρκινοπαθή παιδιά και τις οικογένειές τους, χαρίζοντάς τους, το φως της ελπίδας».

ΙΣΑ και ΠΟΕΔΗΝ για το θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Η «Ογκολογική Μονάδα Παίδων» και ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» αποτελούν έργα ζωής που συνέβαλαν καθοριστικά στην αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου στη χώρα μας, σύμφωνα με τον ΙΣΑ.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους της.

Συλλυπητήρια ΠΟΕΔΗΝ

Η ΠΟΕΔΗΝ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια Βαρδινογιάννη για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

«Ανεκτίμητη η συμβολή της στην αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου στη χώρα μας», αναφέρει η Ομοσπονδία.

«Η Ογκολογική Μονάδα Παίδων του Νοσοκομείου Αγίας Σοφίας που ίδρυσε και στήριξε τη λειτουργία της, είναι πρότυπο σε όλη την Ευρώπη με το ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών που παρέχει στα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους.

Παρότι η ΠΟΕΔΗΝ διαφωνεί με την μετατροπή σε Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων Αγίας Σοφίας, δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει την τεράστια προσφορά της Μαριάννας Βαρδινογιάννη».