ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακρωτηρίασαν χέρια και πόδια 41χρονης που είχε μπει για πέτρα στα νεφρά (φωτογραφίες)

Μιχάλης Θερμόπουλος

Μια μητέρα 41 ετών υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό και των τεσσάρων άκρων της, ύστερα από σοβαρή επιπλοκή που παρουσίασε λόγω πέτρας στα νεφρά.

Ακρωτηρίασαν χέρια και πόδια 41χρονης που είχε μπει για πέτρα στα νεφρά (φωτογραφίες)
Bigstock

Η 41χρονη Lucinda Mullins από το Κεντάκι των ΗΠΑ, υποβλήθηκε σε μια χειρουργική επέμβαση ρουτίνας για αφαίρεση πέτρας στα νεφρά τον περασμένο μήνα, αλλά δυστυχώς μολύνθηκε και έπαθε σήψη.

Αρχικά, η Mullins μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Fort Logan στο Στάνφορντ του Κεντάκι και στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Πανεπιστημίου του Κεντάκι στο Λέξινγκτον για να αφαιρέσει την πέτρα από τα νεφρά της.

Ωστόσο, σε μια τραγική εξέλιξη, οι γιατροί χρειάστηκε να ακρωτηριάσουν και τα τέσσερα άκρα της λόγω της σήψης.

Η σήψη είναι μια απειλητική για τη ζωή αντίδραση σε μια μόλυνση και συμβαίνει όταν το ανοσοποιητικό σύστημα αρχίζει να βλάπτει τους ιστούς και τα όργανα του ίδιου του σώματος.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια η αδερφή της, Luci Smith, η 41χρονη μητέρα δύο παιδιών έκανε ήδη την πρώτη της ημέρα φυσικοθεραπείας αποκατάστασης στις 3 Ιανουαρίου: “Είχε μια υπέροχη πρώτη μέρα θεραπείας. Ήταν τόσο ενθουσιασμένη και τα πήγε τόσο καλά”.

Μιλώντας για τη δοκιμασία της, η Lucinda περιέγραψε το πόσο χαρούμενη νιώθει που είναι ζωντανή, αφότουδιαγνώστηκε με σήψη:

“Απλά είπα μέσα μου: αυτά είναι τα φύλλα που μου μοίρασε η ζωή οπότε με αυτά τα φύλλα θα παίξω. Είμαι πολύ χαρούμενη που ζω. Βλέπω τα παιδιά μου. Βλέπω την οικογένειά μου. Περνάω χρόνο με τον άντρα μου".

Μίλησε επίσης για την υποστήριξη που έχει λάβει απ' όλους όσοι έμαθαν τι της συνέβη, ευχαριστώντας όλους για την ενθάρρυνση:

“Σε κάποια φάση νομίζω ότι ήταν 40 άτομα στην αίθουσα αναμονής εδώ. Οι κλήσεις και τα μηνύματα, οι προσευχές και τα πράγματα που έχουν στείλει. Τα μικρά λόγια ενθάρρυνσης”.

Και πρόσθεσε: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους και πάλι για όλη την υποστήριξη, την αγάπη, τις προσευχές, τις κάρτες, το φαγητό και τις επισκέψεις. Είστε καταπληκτικοί... Κάθε μέρα είναι μια ευλογία από τον Θεό και θα συνεχίσουμε να τον επαινούμε για τα θαύματα που έχει κάνει. Σήμερα βγήκαμε και έξω για λίγο καθαρό αέρα. Θα συνεχίσω να παλεύω μέχρι να είμαστε επιτέλους σπίτι”.

Πηγές: lex18.com, ladbible.com