ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Genesis Pharma: Eυρωπαϊκή διάκριση σε θέματα ποιότητας

Μεμία σημαντική ευρωπαική διάκριση επισφραγίζεται η έμπρακτηδέσμευση της GENESIS Pharma για πλήρη ενσωμάτωση των διεθνών πρακτικών ποιότηταςκαι επιχειρηματικής αριστείας σε όλα τα στάδια της λειτουργίας της.
Genesis Pharma: Eυρωπαϊκή διάκριση σε θέματα ποιότητας

Μεμία σημαντική ευρωπαική διάκριση επισφραγίζεται η έμπρακτηδέσμευση της GENESIS Pharma για πλήρη ενσωμάτωση των διεθνών πρακτικών ποιότηταςκαι επιχειρηματικής αριστείας σε όλα τα στάδια της λειτουργίας της.

Ετσι, σε συνέχεια της βράβευσης του ιδρυτή και ΔιευθύνοντοςΣυμβούλου της GENESIS Pharma, κ. Κωνσταντίνου Ευριπίδη ως Ευρωπαίου Ηγέτη Ποιότητας για το 2012, ηεταιρεία έλαβε φέτος την πιστοποίηση EFQM Recognized for Excellence 4 Αστέρων, αλλά και την Αργυρή Διάκριση για την Επίτευξη των Αρχών ΕπιχειρηματικήςΑριστείας στις Εθνικές Πιστοποιήσεις Επιχειρηματικής Αριστείας ΕΕΔΕ.

Οι πιστοποιήσεις“Recognized for Excellence” και ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ προστίθενται στην πιστοποίηση “EFQM - Committed to Excellence” που είχελάβει η εταιρεία το 2009, αλλά και στησειρά προτύπων ποιότητας και διαχείρισης που ακολουθεί η εταιρεία και αποτελούνοδηγό για την ανάπτυξή της, την καινοτομία και την ανταγωνιστικότητα.

Στα 16 χρόνια δραστηριότητάς της στη φαρμακευτική αγορά, η GENESISPharma, σύμφωνα με την διοίκησή της, εφαρμόζει με συνέπεια δομές, πρακτικές καιδιαδικασίες προκειμένου να επιτύχει πλήρη ενσωμάτωση της ποιότητας και τωνδιεθνών αρχών της αριστείας σε όλα τα στάδια λειτουργίας της.

Η έμφαση που αποδίδει σε θέματα καινοτομίας και σύγχρονου management,η έμπρακτη υποστήριξη της ιατροφαρμακευτικής κοινότητας με ακεραιότητα καιδιαφάνεια, οι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζει με όλους τουςσυνεργάτες της, η διαρκής προσπάθεια ανάπτυξης και εμπλοκής των ανθρώπων τηςκαι η απόδοσή της σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας αποτελούν σημαντικάστοιχεία της φιλοσοφίας της, που ανταποκρίνονται πλήρως στις υψηλέςπροδιαγραφές του αναγνωρισμένου μοντέλου EFQM.

Στην τελετή απονομής, πουπραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, ο κ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης,Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma, δήλωσε: «Σε μια στιγμή που αναζητούμε μια σοβαρή και ουσιαστική διέξοδο για τηνελληνική οικονομία, την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη, είναι απαραίτητονα συμφωνήσουμε πως, κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθός της, οφείλει νακινείται με οδηγό την ποιότητα και την αριστεία σε όλο το εύρος της λειτουργίαςτης. Η δέσμευση στην ποιότητα αποτελεί μονόδρομο ώστε μια επιχείρηση νααποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, να κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς τηςκαι να διασφαλίσει την πρόοδό της ακόμη και σε δύσκολους καιρούς. Αυτό ακριβώςκάνουμε πράξη και στη GENESIS Pharma καθημερινά, από την πρώτη ημέρα ίδρυσήςμας. Το ταξίδι μας αυτό θα συνεχιστεί με επόμενο στόχο τα 5 αστέρια του EFQM».