ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Η κυρία Αγ. Αγγέλη στην Astra Zeneca Hellas

Μία απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του King’s College London του University of London, η κυρία Αγγελική Αγγέλη αναλαμβάνει την θέση της External Affairs Director της Astra Zeneca Ελλάδος.
Η κυρία Αγ. Αγγέλη στην Astra Zeneca Hellas

Ένα νέο μέλος εντάσσεται στη διοικητική ομάδα της AstraZeneca Ελλάδας.

Πρόκειται για την Αγγελική Αγγέλη, η οποία πρόσφατα ανέλαβε τη θέση της External Affairs Director στην εταιρεία.Η Αγγελική έχει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του φαρμάκου, έχοντας αναλάβει υψηλόβαθμες θέσεις στην Aventis και Sanofi - Aventis Ελλάδας, ενώ τα τελευταία έξι χρόνια κατείχε την θέση της Διευθύντριας Εταιρικών Υποθέσεων & Επικοινωνίας της Sanofi Ελλάδας.

«Υποδεχόμαστε την Αγγελική με μεγάλη χαρά στην ομάδα της AstraZeneca Ελλάδας. Είμαστε σίγουροι ότι οι γνώσεις και η εμπειρία της θα συμβάλλουν σημαντικά στο στόχο μας για περαιτέρω ανάπτυξη, με όχημα πάντα την καινοτομία και κεντρική προτεραιότητα τον Έλληνα ασθενή». δήλωσε ο Jeroen Commissaris, Πρόεδρος της AstraZeneca Ελλάδας.

Παράλληλα με τα νέα της καθήκοντα, η Αγγελική διατελεί καθήκοντα Αντιπρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φαρμακοοικονομίας (ΕΕΕΦ), είναι μέλος του International Society for Pharmacoeconomics and Outcomes Research (ISPOR) και του International Health Assosiation (iHEA). Επιπρόσθετα, διατηρεί ενεργή συμμετοχή σε Επιτροπές και Φόρουμ Δημοσίων και Ιδιωτικών φορέων της Ελλάδας ενώ έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε παγκόσμια και ελληνικά συνέδρια για τη διοίκηση, την πολιτική και τα οικονομικά της υγείας.Η Αγγελική είναι απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του King’s College London του University of London και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Πολιτική και τα Οικονομικά της Υγείας του London School of Economics του University of London.

Η AstraZeneca δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες και τα καινοτόμα φάρμακά της χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ασθενείς σε όλο τον κόσμο.