ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Roche: ανανέωση συνεργασίας με την Hitachi για ακόμη 10 χρόνια

Την υπογραφή της 10ετούς ανανέωσης της συμφωνίας για την κοινή ανάπτυξη και παραγωγή της επόμενης γενιάς αναλυτών και λύσεων αυτοματοποίησης στα ιατρικά εργαστήρια, ανακοίνωσαν η Roche και η Hitachi High-Technologies Corporation (Hitachi High-Tech).
Roche: ανανέωση συνεργασίας με την Hitachi για ακόμη 10 χρόνια

Την υπογραφή της 10ετούς ανανέωσης της συμφωνίας για την κοινή ανάπτυξη και παραγωγή της επόμενης γενιάς αναλυτών και λύσεων αυτοματοποίησης στα ιατρικά εργαστήρια, ανακοίνωσαν η Roche και η Hitachi High-Technologies Corporation (Hitachi High-Tech).

Η ανανέωση της συνεργασίας αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την ανάπτυξη νέων λύσεων στις πλατφόρμες τομέα ανοσοχημείας και κλινικής χημείας της Roche, οι οποίες θα βοηθήσουν τα εργαστήρια να καλύψουν τις μελλοντικές τους ανάγκες. Η συμφωνία αυτή ήρθε μετά από μια επιτυχημένη συνεργασία 36 ετών, η οποία απέδωσε μια σειρά καινοτομιών στις πλατφόρμες αρθρωτών αναλυτών και στα συστήματα αυτοματοποίησης ροής εργασιών της περιοχής εργασίας ορού του εργαστηρίου. Αποτέλεσμα αυτών ήταν η εγκατάσταση πάνω από 55.000 συστημάτων ανοσοδιαγνωστικής και κλινικής χημείας, σε όλον τον κόσμο.

«Η νέα συμφωνία ξεκινά ένα σημαντικό νέο κεφάλαιο για εμάς, καθώς θα περνάμε στη νέα γενιά αρθρωτών λύσεων για τα εργαστήρια κατά τα επόμενα χρόνια. Χάρη στον ιδανικό συνδυασμό της πείρας και των δύο μερών, οι λύσεις διαγνωστικών συστημάτων μας, προσφέρουν στους πελάτες τη δυνατότητα να επιλέξουν από τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία οργάνων για κάθε εργαστηριακή ανάγκη. Επιπλέον, διαθέτουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα χάρη στη διαρκώς διευρυνόμενη σειρά αναλύσεων, που σήμερα περιλαμβάνει πάνω από 100 διαφορετικές αναλύσεις στον τομέα της ανοσοχημείας» ανέφερε ο Jean-Claude Gottraux, επικεφαλής της Roche Professional Diagnostics.

Ο Yasukuni Koga, επικεφαλής του Τμήματος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ Ιατρικών Συστημάτων της Hitachi High-Technologies Corporation, δήλωσε: «Παράλληλα με τη μελλοντική στρατηγική μας για τις πλατφόρμες συστημάτων, η Hitachi High-Tech συμβάλλει στο όραμα της Roche για την κάλυψη των ποικίλων αναγκών των επαγγελματιών της υγείας μέσω εξατομικευμένων και αρθρωτών λύσεων που βοηθούν στην ενοποίηση και την απαρτίωση πολύπλοκων ροών εργασίας, σε ολόκληρη την αλυσίδα εργασιών του εργαστηρίου. Η ανανέωση της συμφωνίας επιτρέπει και στις δύο εταιρείες να αξιοποιήσουν αποτελεσματικότερα τα πλεονεκτήματά τους, ενώ πιστεύουμε ότι θα επιτρέψει σε όλους μας να συνεχίσουμε την επιτυχημένη μας πορεία».

Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών ξεκίνησε το 1978, όταν άρχισαν να πωλούν και να αναπτύσσουν από κοινού αυτοματοποιημένους αναλυτές για τις αναλύσεις σωματικών υγρών στο κλινικό εργαστήριο. Από τότε, μια νέα γενιά εργαστηριακών λύσεων έθεσε τα θεμέλια για μια σειρά πρώτων στον κλάδο τους καινοτομιών, με την επωνυμία cobas.
Σήμερα, τα συστήματα cobas αποτελούν σημείο σύγκρισης για τον κλάδο χάρη στην ευελιξία, την ορθότητα, την ταχύτητα και τα ιατρικά οφέλη που παρέχουν για τη λήψη κλινικών αποφάσεων, σε όλον τον κόσμο. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία ανάλυσης ηλεκτροφωταύγειας Elecsys, εμπλουτίζουν τη σύνθεση της ισχυρής σειράς προϊόντων ανοσοχημείας της Roche.