ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Eurodentica: Το 1ο Οδοντιατρείο με πιστοποίηση Temos

Το 1ο Οδοντιατρείο στην Ελλάδα που διακρίθηκε με την πιστοποίηση TEMOS, αποτελεί η Eurodentica Specialized Dental Care. Ειδικότερα, μετά από αίτηση της Eurodentica Specialized Dental Care, o γερμανικός οργανισμός TEMOS ο οποίος πιστοποιεί αποκλειστικά και μόνο μονάδες στον Τομέα της Υγείας, πιστοποίησε την εταιρεία, για το άριστο επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών της.

Eurodentica: Το 1ο Οδοντιατρείο με πιστοποίηση Temos

Επιπλέον, απονεμήθηκε και από το Diplomatic Council το πιστοποητικό που κατατάσσει την Eurodentica ανάμεσα στα 150 καλύτερα Οδοντιατρεία του κόσμου (Best Hospitals Worldwide 2014), βλ. www.diplomatic-council.org.

Σύμφωνα με την διοίκηση της Eurodentica, έχουν ενημερωθεί γι αυτή την διάκριση οι πρεσβείες, τα προξενεία και οι διεθνείς οργανισμοί, προκειμένου να βοηθούν τους ενδιαφερόμενους να απευθύνονται στα καλύτερα νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα διεθνώς.

Για τον λόγο αυτό, και προκειμένου να παρουσιάσει τα πιστοποιητικά ποιότητας TEMOS και DIPLOMATIC COUNCIL, η διοίκηση της Eurodentica διοργανώνει εορταστική εκδήλωση, την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, στις 19.30, στο Roof Garden του Ξενοδοχείου Radisson Blu Park.

Τι σημαίνει πιστοποίηση από την TEMOS

Η αναγκαιότητα για αντικειμενικά τεκμηριωμένη ποιότητα σε διεθνές επίπεδο, αγγίζει πλέον και τις Οδοντιατρικές Υπηρεσίες, εξαιτίας της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας παγκοσμίως. Η απόφαση των ασθενών για αναζήτηση Οδοντιατρικής Φροντίδας εκτός συνόρων, βασίζεται στον συνυπολογισμό του συγκριτικά χαμηλότερου κόστους σε συνδυασμό με την ποιότητα, το φάσμα των διαθέσιμων υπηρεσιών και πρωτίστως την αξιοπιστία και φήμη του Οδοντιατρείου ή της Οδοντιατρικής Κλινικής.

Η πιστοποίηση της TEMOS προσφέρει την διάκριση από τον ανταγωνισμό, προσδίδοντας με την χρήση της σφραγίδας, την απόδειξη ποιότητας στις υπηρεσίες του Οδοντιατρείου ή της Οδοντιατρικής Κλινικής. Παράλληλα, το TEMOS αποτελεί διαβατήριο και για τον Ιατρικό-Οδοντιατρικό Τουρισμό, διότι αποτελεί διεθνή και αναγνωρισμένη εγγύηση υψίστης ποιότητας παροχής υπηρεσιών.

Λίγα λόγια για την Eurodentica Specialized Dental Care

Η Eurodentica Specialized Dental Care, ιδρύθηκε το 1978, από τον Επ. Καθ. Της Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Νικόλαο Σ. Κουβελά. Oι υπηρεσίες της καλύπτουν ένα φάσμα 16 διαφορετικών υπηρεσιών, ενώ απασχολούνται 14 εξειδικευμένοι οδοντίατροι μετεκπαιδευμένοι από χώρες όπως Η.Π.Α., Καναδάς, Σκανδιναβία, Αυστραλία και Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε 8 διαφορετικές οδοντιατρικές ειδικότητες. Υπάρχει συνεργασία και με άλλες ιατρικές ειδικότητες, όπως ΩΡΛ αλλά και Πλαστικός Χειρουργός.

temos pdf en

Διαβάστε ακόμη:

Οδοντίατροι: Ζητούν στήριξη του κράτους για να μην ταξιδεύουν οι Έλληνες ...στα Σκόπια