ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Συνεργασία ING Ελλάς με Ιατρικό Περιστερίου

Συμφωνία συνεργασίας με το Ιατρικό Περιστερίου, υπέγραψε η ING Ελλάδος. Σύμφωνα με τη νέα αυτή συνεργασία, οι ασφαλισμένοι σε προγράμματα ασφάλισης υγείας της ING θα μπορούν, σύμφωνα με τις καλύψεις των ασφαλιστηρίων τους, να έχουν πρόσβαση και στις υπηρεσίες υγείας του Ιατρικού Περιστερίου, με απευθείας κάλυψη του συνόλου των δαπανών από την ING.

Συνεργασία ING Ελλάς με Ιατρικό Περιστερίου

Η ΙΝG Eλλάδος επιβραβεύει τη μακροχρόνια εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες της για την προστασία της υγείας τους, επεκτείνοντας τη συνεργασία της με τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Aυτές οι συνεργασίες ενδυναμώνουν και εδραιώνουν ακόμη περισσότερο τη θέση της ING στην ελληνική αγορά, παρέχοντας παράλληλα ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους ασφαλισμένους της.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, σύμφωνα με την διοίκηση της εταιρείας, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία επεκτείνει τη συνεργασία του με την ING στοχεύοντας στο να δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες να έχουν πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του. Με την συνεργασία αυτή, οι κορυφαίοι ιατροί – συνεργάτες, το άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας γενιάς που διαθέτει το Ιατρικό Περιστερίου, μία υπερσύγχρονη και πιστοποιημένη για τη λειτουργία της νοσοκομειακή μονάδα, είναι πλέον στην υπηρεσία των ασφαλισμένων της ING.

Υπενθυμίζεται ότι η ING έχει ήδη συνεργασία απευθείας κάλυψης των ασφαλισμένων της στις ακόλουθες νοσηλευτικές μονάδες του Ομίλου: Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης και Ιατρικό Ψυχικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ