ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Τεχνολογίες Δικτύων και Αγορά Εργασίας

Στο πλαίσιο του Employability Week, η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, ομιλία με θέμα «Τεχνολογίες Δικτύων και Αγορά Εργασίας». Μια εκδήλωση που προσέλκυσε δεκάδες φοιτητές και άλλους ενδιαφερόμενους.

Τεχνολογίες Δικτύων και Αγορά Εργασίας

Εισηγητές της συγκεκριμένης ομιλίας ήταν ο κ. Μενέλαος Μακρυγιάννης, Account Manager της εταιρείας Sieben. O κ. Μακρυγιάννης παρουσίασε αναλυτικότατα την κατάσταση στην αγορά εργασίας όσον αφορά τα δίκτυα, την ασφάλεια και το Unified Communication.

Παρουσίασε, επίσης, στους παρευρισκόμενους μια σειρά βημάτων και προτάσεων που μπορούν να ενδυναμώσουν σημαντικά τα βιογραφικά τους και να πολλαπλασιάσουν τις πιθανότητες να ξεκινήσουν μια πετυχημένη καριέρα. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο κομμάτι των πιστοποιήσεων.

Τέλος αναφέρθηκε και στην μελλοντικές τάσεις και τεχνολογίες στον τομέα των δικτύων και των εφαρμογών αυτών. Οι ερωτήσεις των φοιτητών στάθηκαν αφορμή για περαιτέρω συζήτηση πάνω στον τομέα των τεχνολογιών δικτύων και της αγοράς εργασίας.

Το Employability Week διεξάγεται για 3η συνεχή χρονιά και αποτελεί μια πρωτοβουλία του Mediterranean College που επιτρέπει στους φοιτητές του να έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας μέσα από πλήθος δράσεων όπως σεμινάρια, ομιλίες επαγγελματιών, workshops ειδικευμένων επαγγελματιών και εκπαιδευτικές επισκέψεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και στιγμιότυπα όλων των εκδηλώσεων μπορείτε να επισκεφθείτε το medcollege.edu.gr.