ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Euromedica Θεσσαλονίκης: Πιστοποιήθηκε το Κλινικό της Εργαστήριο

Από το ΕΣΥΔ πιστοποιήθηκε το Κλινικό Εργαστήριο της «EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», ως ικανό, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ ISO 15189:2007, με αριθμό πιστοποιητικού 940 και ημερομηνία 4.11.14.

Euromedica Θεσσαλονίκης: Πιστοποιήθηκε το Κλινικό της Εργαστήριο

Η διαπίστευση από το ΕΣΥΔ είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία, η οποία επιβεβαιώνει ότι το εργαστήριο δίνει έγκυρα, μη αμφισβητήσιμα αποτελέσματα. Η λήψη της διαπίστευσης κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ ISO 15189:2007, καθίσταται απαραίτητη σε περιπτώσεις σοβαρών συνεργασιών και ερευνητικών πρωτοκόλλων, ειδικά στο εξωτερικό.

Η πρόσφατη εξέλιξη έρχεται ως επισφράγιση της αξιοπιστίας, της ποιότητας και της επάρκειας των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, που πραγματοποιούνται στην «EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ» και σε συνδυασμό με το ISO 9001, καθιστά το εργαστήριο της κλινικής ως ένα από τα πλέον κατάλληλα του είδους του.

Η επιτυχής ολοκλήρωση της διαδικασίας διαπίστευσης, σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα, πιστοποιεί την επιστημονική επάρκεια και την εργασιακή ποιότητα του ιατρικού, διοικητικού και λοιπού προσωπικού της «EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», και την ποιότητα των υποδομών της. Κυρίως όμως δικαιώνει τη διαρκώς αυξανόμενη εμπιστοσύνη και προτίμηση του κοινού και των ιατρών της πόλης μας στις εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις που παρέχει το Κλινικό Εργαστήριο της.

Διαβάστε ακόμη:

Euromedica: Και επίσημα στην τουριστική οικογένεια (ΣΕΤΕ) ο όμιλος