ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Διάκριση της Novartis Hellas στα Ermis Awards

Χρυσό βραβείο για το Πρόγραμμα Εταιρικής Επικοινωνίας «Αποστολή μας ο Άνθρωπος, σύμμαχος η Καινοτομία» - Ασημένιο βραβείογια την καμπάνια «Αναπνέω»

Διάκριση της Novartis Hellas στα Ermis Awards

Η Novartis Hellas απέσπασε δύο σημαντικά βραβεία για προγράμματα επικοινωνίας που υλοποίησε με την εταιρία Hill & Knowlton Strategies.

Συγκεκριμένα κέρδισε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Διαχείριση Φήμης» των βραβείων Ermis για το Πρόγραμμα Εταιρικής Επικοινωνίας «Αποστολή μας ο Άνθρωπος, σύμμαχος η Καινοτομία». Η διάκριση όμως της Novartis Hellas επεκτάθηκε και σε άλλη κατηγορία.

Η εκστρατεία «Αναπνέω», μια σημαντική πρωτοβουλία της Novartis Hellas με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ), έλαβε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Κοινωνία και Επιχειρηματικότητα».

Η εκστρατεία στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) και περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επικοινωνιακών ενεργειών στα παραδοσιακά και online μέσα, καθώς και δωρεάν σπιρομετρήσεις σε όλη την Ελλάδα, με έμφαση σε ακριτικές περιοχές.

Η στρατηγική της Novartis διεθνώς έχει ως κύριο άξονα την τοποθέτηση των ασθενών και της κοινωνίας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της. Ως εκ τούτου, η υλοποίηση των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εστιάζουν σε θέματα που έχουν ως στόχο την πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας αλλά και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τον άνθρωπο και την κοινωνία και σύμμαχο την καινοτομία και τη συνεχή επένδυση στην έρευνα και την ανάπτυξη, η Novartis Hellas συνεχίζει με συνέπεια τη συνεισφορά της διασφαλίζοντας παράλληλα, με κάθε δυνατό τρόπο, τη βιωσιμότητά της.

O κ. Riccardo Canevari, Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση της εταιρείας μας στα βραβεία Ermis αποτελεί μία ακόμα επιβράβευση του κοινωνικού μας έργου που στοχεύει αφενός στον άνθρωπο και την ποιότητα της ζωής του και αφετέρου στην προαγωγή της καινοτομίας. Τα βραβεία Ermis είναι αδιαμφισβήτητα ένας εξαιρετικά σημαντικός θεσμός στον τομέα της επικοινωνίας και της διαφήμισης στην Ελλάδα. Συνεπώς, η βράβευση της Novartis Hellas σε αυτά –και μάλιστα με ένα χρυσό και ένα ασημένιο βραβείο- αποδεικνύει ότι όχι μόνο καταφέραμε να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό αλλά βρήκαμε και τον πιο κατάλληλο και αποτελεσματικό τρόπο να το κάνουμε, γεγονός που μας χαροποιεί διπλά.»

Λίγα Λόγια για τη Novartis

Η Novartis AG στον Τομέα της Υγείας παρέχει λύσεις στις αναφυόμενες ανάγκες των ασθενών και των κοινωνιών.Επικεντρωμένη αποκλειστικά στον Τομέα αυτό, η Novartis διαθέτει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που καλύπτει άριστα αυτές τις ανάγκες: καινοτόμα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα, οικονομικώς συμφέροντα γενόσημαφάρμακα, εμβόλια και διαγνωστικά, καθώς και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Η Novartis είναι η μόνη εταιρεία που κατέχει ηγετικές θέσεις σε αυτούς τους τομείς.Το 2013, επενδύθηκαν περίπου 10 δις δολάρια σε δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης. Με έδρατη Βασιλείατης Ελβετίας,οι εταιρείες του Ομίλου Novartis απασχολούν περίπου 136.000 εργαζομένους και δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 140 χώρες του κόσμου.

Για περισσότερες πληροφορίες,επισκεφθείτε τη διαδικτυακή διεύθυνση www.novartis.com

Η Novartis είναι στο Twitter. Εγγραφείτε για να ακολουθείτε τη @Novartis στο twitter.com/novartis

Στην Ελλάδα, η Novartis (Hellas) Α.Ε.Β.Ε.έχει κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες στα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα και στα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής και απασχολούνται περισσότερα από 600 άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ