ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Το κέντρο Symmetria λαμβάνει τη διεθνή διάκριση “Best Clinic Award 2015” από τον οργανισμό Europe Business Assembly (EBA)

Ο Δρ. Νίκος Μεταξωτός, MD, PhD, δημιουργός του κέντρου Symmetria, παρέλαβε πριν από μερικές ημέρες στις Κάννες τη διεθνή διάκριση Best Clinic Award του οργανισμού ΕΒΑ, καθώς η Symmetria έχει επιλεγεί ως ένας από τους σημαντικότερους οργανισμούς υγείας σε διεθνές επίπεδο.

Το κέντρο Symmetria λαμβάνει τη διεθνή διάκριση “Best Clinic Award 2015” από τον οργανισμό Europe Business Assembly (EBA)

Η βράβευση αυτή έρχεται ως μια ακόμη αναγνώριση της εξαιρετικής φήμης του κέντρου, των ασφαλών και αποτελεσματικών μεθόδων θεραπείας, του επαγγελματισμού του προσωπικού και της άψογης διαχείρισης των επισκεπτών.

Η ανεξάρτητη έρευνα μεταξύ εκπροσώπων του χώρου της υγείας πραγματοποιήθηκε από το ερευνητικό τμήμα του οργανισμού ΕΒΑ, με βάση δεδομένα όπως: στατιστικές πηγές, στοιχεία ιατρικών συλλόγων ή φορέων, συνέδρια, εκθέσεις, μαρτυρίες επισκεπτών. Αξιολογούνται, επίσης, διαπιστεύσεις, εφαρμογή νέων μεθόδων θεραπείας και σύγχρονες τεχνολογίες.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη νέα αυτή διάκριση, ο Δρ. Νίκος Μεταξωτός δηλώνει: «Είμαστε εδώ, είμαστε παρόντες, με συνεχώς καλύτερες υπηρεσίες και πάντα ανταγωνιστικοί. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες της Symmetria στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στους οποίους ανήκει η διάκριση αυτή, και φυσικά ευχαριστώ όλους τους επισκέπτες του κέντρου που για 10 χρόνια τώρα εξακολουθούν να μας προτιμούν».

BestClinicAward

Λίγα λόγια για την ΕΒΑ

Η ΕΒΑ (European Business Assembly) είναι μια ανεξάρτητη εταιρία οικονομικής, κοινωνικής και ανθρωπιστικής συνεργασίας. Ιδρύθηκε το 2000 στην Οξφόρδη με στόχο την ανάπτυξη και προαγωγή κοινωνικών και οικονομικών δεσμών μεταξύ εταιριών, επενδυτών, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, οργανισμών υγείας, πόλεων και κρατών σε διεθνές επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες

Symmetria, Εθνικής Αντιστάσεως 66 Χαλάνδρι, τηλ 210 6745555, www.symmetria.gr