ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Ο αγώνας της APIVITA και του Ελληνικού επιχειρείν ενάντια στην ύφεση, στο CNN International

Μία πολύ σημαντική προβολή για την εταιρεία αλλά και την ελληνική επιχειρηματικότητα γενικότερα αποτελεί το πρόσφατο (προβλήθηκε στις 7/9) αφιέρωμα του CNN International στην APIVITA. Τα προϊόντα της APIVITA, η ίδια η εταιρεία, η ιστορία της αλλά η σημερινή της εγχώρια και διεθνής δραστηριότητα αποτέλεσαν το αντικείμενο στην εκπομπή «Traders», μία παραγωγή του CNN Money.

Ο αγώνας της APIVITA και του Ελληνικού επιχειρείν ενάντια στην ύφεση, στο CNN International

Πρόκειται για μία σειρά εκπομπών που παρουσιάζει επιχειρηματίες και επιχειρήσεις από ολόκληρο τον κόσμο οι οποίοι αξιοποιούν και αναδεικνύουν τοπικά χαρακτηριστικά και πρώτες ύλες, εφαρμόζουν καινοτόμες ιδέες και χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια και ανάπτυξη.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει συνεντεύξεις των ιδρυτών της APIVITA Νίκου και Νίκης Κουτσιανά, καθώς και εκτεταμένη παρουσίαση των βιοκλιματικών εγκαταστάσεων, των μελισσιών αλλά και των οικονομικών και εξαγωγικών στοιχείων της εταιρείας.

Υπό τον τίτλο «Natural beauty brand Apivita beats Greek recession» (Η εταιρεία φυσικών καλλυντικών APIVITA νικάει την Ελληνική ύφεση) αφηγείται την ιστορία για το πώς η πρώτη Ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών με όραμα, φιλοσοφία, καινοτομία, εξωστρέφεια, αλλά και αδιάλειπτη πίστη σε όλα τα παραπάνω, καταφέρνει να ξεπερνάει τις προκλήσεις και τις δυσκολίες του σύγχρονου οικονομικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Δείτε εδώ, την εκπομπή αναρτημένη στην ιστοσελίδα του CNN.

imagesdatafiles152308

Για την εταιρεία και τους ανθρώπους της, η συγκεκριμένη προβολή και αναγνώριση αποτελεί μία επιβράβευση των προσπαθειών της και μία σημαντική στιγμή στην πορεία των 38 της χρόνων. Ταυτόχρονα, όπως αναφέρουν οι δύο επιχειρηματίες, είμαστε υπερήφανοι που συμβάλλουμε στην θετική προβολή της Ελλάδας και της εγχώριας επιχειρηματικότητας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη:

Σημαντική Βράβευση για τη APIVITA και τον Νίκο Κουτσιανά από την Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία