ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Greek Tourism Workshop 2018: Ο όμιλος Υγεία στο Κουβέιτ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Greek Tourism Workshop 2018 στο Κουβέιτ, στο οποίο συμμετείχε ο Όμιλος Υγεία.

Greek Tourism Workshop 2018: Ο όμιλος Υγεία στο Κουβέιτ

Το Workshop διενεργήθηκε στο ξενοδοχείο Sheraton στη Πόλη του Κουβέιτ και βασικός του στόχος ήταν η ενίσχυση της ροής επισκεπτών από την τουριστική αγορά των αραβικών κρατών, η οποία αποτελεί μία από τις πιο υγιείς οικονομίες της περιοχής της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο τωρινός Πρέσβης της Ελλάδας στο Κουβέιτ, κύριος Ανδρέας Παπαδάκης.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του κλάδου του Ιατρικού Τουρισμού σε νέες αγορές, δυναμικό παρόν έδωσε ο Όμιλος Υγεία εκπροσωπούμενος από τον Commercial Account Manager κ. Γιώργο Σώρα. Ο Όμιλος Υγεία παρευρέθηκε στην εν λόγω εκδήλωση για να ενημερώσει τους τοπικούς φορείς Υγείας καθώς και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες για τις σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρει, τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει αλλά ταυτόχρονα για την ποιότητα και την μέγιστη ασφάλεια που παρέχουν τα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια ο Όμιλος Υγεία είναι ιδιαίτερα ενεργός στον τομέα του ιατρικού τουρισμού και στην προσέλκυση ασθενών από όλο τον κόσμο. Πρόσφατα το ΥΓΕΙΑ βραβεύτηκε με το διεθνές βραβείο του Best International Hospital στην Ελλάδα ενώ παράλληλα είναι το μοναδικό νοσοκομείο στη χώρα που από το 2010 έχει διαπιστευτεί από τον διεθνή οργανισμό JCI (Joint Commission International) για την ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών που παρέχει, εφάμιλλη με τα καλύτερα νοσοκομεία του εξωτερικού.

Διαβάστε ακόμη:

ΥΓΕΙΑ: Συμμετοχή στο 3ο Παγκόσμιο Διαδικτυακό Σεμινάριο LION-ESS

ΥΓΕΙΑ: Νέο εξειδικευμένο τμήμα μεταμόσχευσης μαλλιώνΑρίστευσε ο Όμιλος Υγεία στα βραβεία «Salus Index 2017»

O Όμιλος Υγεία στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις της Ελλάδας