ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Η Κλινική Γένεσις βραβεύθηκε στα «Diamonds of the Greek Economy 2018»

Μαζί με τις δυναμικότερες ελληνικές εταιρίες βραβεύθηκε η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ την Τρίτη 3 Ιουλίου, σε μια λαμπρή τελετή στο Grande Bretagne, στο πλαίσιο του καταξιωμένου θεσμού “Diamonds of the Greek Economy 2018”.

Η Κλινική Γένεσις βραβεύθηκε στα «Diamonds of the Greek Economy 2018»

Σε μια λαμπρή τελετή στο Grande Bretagne Hotel Athens την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ βραβεύθηκε μαζί με τις δυναμικότερες ελληνικές εταιρίες, στα πλαίσια του καταξιωμένου πλέον θεσμού “Diamonds of the Greek Economy 2018”, όπου

Πρόκειται για την κορυφαία συνάντηση Επιχειρηματικής Αριστείας “Diamonds of Greek Economy Awards 2018”, όπου με βάση τα χρηματοοικονομικά στοιχεία των τελευταίων χρόνων, διακρίνονται οι ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρίες.

Παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και ανάμεσα στις καλύτερες ελληνικές εταιρίες, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΝΕΣΙΣ κ. Θάνος Κόιος παρέλαβε την συγκεκριμένη διάκριση, η οποία αποδεικνύει ότι, εκτός από την ποιότητα και την ασφάλεια των υπηρεσιών που παρέχει η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, καταφέρνει να παρουσιάζει εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα και να παραμένει χρηματοοικονομικά εύρωστη και υγιής και σε τροχιά συνεχούς ανάπτυξης.