ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΚΑΒ: Οριστικό το αντίο του προέδρου λόγω επερχόμενων εκλογών

Ήταν ένα προδιαγεγραμμένο τέλος, αφού εδώ και πολύ καιρό ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ γυρόφερνε την παραίτησή του, η οποία τελικά γίνεται πραγματικότητα.

ΕΚΑΒ: Οριστικό το αντίο του προέδρου λόγω επερχόμενων εκλογών

Έτσι, ο κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης, λέει οριστικά αντίο στο ΕΚΑΒ, προκειμένου να πολιτευτεί στις επερχόμενες εκλογές, μία απόφαση, η οποία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχει δημιουργήσει δυσφορία στην κυβέρνηση.

Να θυμίσουμε ότι στις 24 Νοεμβρίου, ο κ. Παπαγιαννίδης, με αφορμή το θανατηφόρο δυστύχημα στην Σάμο, ανακοίνωσε ότι επιθυμεί να παρατηθεί, καταθέτοντας παράλληλα στην «δακρύβρεκτη» επιστολή του, τους λόγους (επικαλείτο κυρίως θέματα δημόσιας υγείας και έλλειψης οργάνωσης) για τους οποίους δεν αισθάνεται ότι μπορεί να παραμείνει και να υπηρετήσει το ΕΚΑΒ. Στην επιστολή του ο κ. Παπαγιαννίδης είχε εκφράσει και ένα μεγάλο ευχαριστώ προσωπικά στον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Ωστόσο το Μέγαρο Μαξίμου κινητοποιήθηκε άμεσα, με αποτέλεσμα να μην κάνει δεκτή την παραίτηση.

Τώρα όμως, φαίνεται ότι η απόφαση του κ. Παπαγιαννίδη είναι οριστική και αμετάκλητη και κανένα Μαξίμου δεν τον σταματά μπροστά στην προσωπική του επιθυμία.

Διαβάστε ακόμη:

ΕΚΑΒ: Η αφορμή της παραίτησης (που δεν έγινε τελικά αποδεκτή) ευκαιρία για σοβαρές παρεμβάσεις πριν να είναι αργά