ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Αν. Ξανθός: Μέχρι την Μ. Τρίτη οι πιστώσεις στις ΥΠΕ για τις εφημερίες - Κατατέθηκαν στην 2η & 6η ΥΠΕ

Ολοκληρώθηκε από πλευράς υπουργείου Υγείας, η διαδικασία για την αποπληρωμή των εφημεριών/υπερωριών/εξαιρεσίμων των γιατρών, νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού των δημόσιων νοσοκομείων. Ήδη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός, οι πιστώσεις έχουν κατατεθεί στους λογαριασμούς των νοσοκομείων της 2ης και της 6ης ΥΠΕ ενώ οι πιστώσεις για τις υπόλοιπες ΥΠΕ θα κατατεθούν την ερχόμενη Τρίτη.

Αν. Ξανθός: Μέχρι την Μ. Τρίτη οι πιστώσεις στις ΥΠΕ για τις εφημερίες - Κατατέθηκαν στην 2η & 6η ΥΠΕ

Συνεπώς, όπως είχε δεσμευθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου, επισημαίνει η ανακοίνωση του κ.Ξανθού, εντός του δεύτερου δεκαπενθημέρου του μήνα- συγκεκριμένα στις 27 Απριλίου- θα έχουν κατατεθεί τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των δικαιούχων.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη αποπληρωμή της υπερωριακής εργασίας στο ΕΣΥ και εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία για την υπομονή τους και την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά για να κρατήσουν όρθιο το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Διαβάστε ακόμη:

Συνεχίζουν τις επισχέσεις οι γιατροί του νοσ. Νίκαιας με στόχο την πληρωμή των εφημεριών

ΙΣΑ: Ναι στις κινητοποιήσεις των γιατρών, που διεκδικούν την πληρωμή των εφημεριών